В столичном Парке Славы Предстоятель УПЦ и многочисленные верующие молились за погибших воинов

У столичному Парку Вічної Слави 9 травня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій і численні віруючі молились за спочилими у роки Великої Вітчізняної війни.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, заупокійна літія відбулася біля могили Невідомого солдата.

«Сьогодні ми святкуємо День Перемоги. Цього дня Бог визволив нас від фашизму — страшного світового зла. Ми молилися про спокій воїнів-визволителів, які померли на полі брані, поклавши життя за віру, за Батьківщину. Також ми підносимо молитви за ветеранів, яких вже мало залишилося між нами. Молимся, щоб Бог їх благословив, дарував щастя, здоров'я і все найкраще. Христос Воскрес!», — привітав митрополит Онуфрій.

Хор Київської духовної академії і семінарії виконав для ветеранів, учасників бойових дій та всіх присутніх пасхальні піснеспіви.

Після літії Предстоятель УПЦ Блаженніший митрополит Онуфрій, керуючий справами УПЦ митрополит Антоній, єпископат та чісленні представники духовенства і віряни під піснеспіви студентів КДАіС поклали квіти до могили Невідомого солдата.

Присутні пройшли Алеєю полеглих Героїв, віддавших життя за Батьківщину у роки Великої Вітчізняної війни.

Цього дня в усіх монастирях і храмах Української Православної Церкви відбулися заупокійні служби за спочілими у роки Великої Вітчизняної війни.
Центр інформації Української Православної Церкви створений у Київській митрополії за благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія у лютому 2015 року. Відділ випускає новини, відповідає за контакти із засобами масової інформації та зв'язки з громадськістю.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам