Штабом Зеленского на Киевщине руководят старые "регионалы" — СМИ

Задекларувавши нову політику й нові обличчя, команда Зеленського чи то через брак кадрів, чи то через брак інформації вирішила йти дорогою "попередників" – почала підтягувати старі "регіональні" кадри для формування партійніх структур на Київщині – говориться в статті "Нові обличчя чи старі морди?", яка вийшла у виданні Інформатор.

"На сьогодні формальним керівником штабу партії "Слуга народу" в Київській області є Ольга Коваль, але фактично усіма процесами керує її батько – Володимир Коваль, – стверджує автор. – Його активність уже не можна приховати: саме він веде перемовини із мажоритарними кандидатами й готує списки цих кандидатів на затвердження з’їздом партії Зеленського, який має відбутися в перших числах червня". 

"Саме той Коваль, який працював керівником головного управління Київської обласної адміністрації – і був з тріском вигнаний звідти. Причина – вимагання і отримання хабаря у розмірі 25 тисяч доларів. Хабаря вимагав за переоформлення власності. Кримінальну справу тоді, традиційно, спробували зам’яти. Але через великий резонанс цього зробити не вдалося. Тому вину на себе узяв керівник фонду комунального майна, який напряму підпорядкований Ковалю. Коваль відбувся звільненням" – розповідає видання.

"Втиснувшись в штаб Зеленського, Володимир Коваль почав активну роботу по протягуванню своїх людей на мажоритарні округи в Київській області. Зокрема, за достовірною інформацією, на сьогодні на 90 округ (Біла Церква) від партії "Слуга Народу" планується креатура Володимира Коваля – Юрій НЕСТЕРЧУК. Відомий в Білій Церкві тим, що монополізував усі пасажирські перевезення. Громада неодноразово виходила на акції протесту проти дій його компанії щодо необґрунтованого підняття цін на проїзд" – сказано с статті.

"Ще один кандидат на депутатський мандат – така собі Скороход Ганна. Її сватають на один з округів по Київській області. Її протеже, крім Коваля, є екс-депутат від Партії Регіонів – Віктор Тимошенко, близька людина до Віктора Піскуна. Кандидатура Скороход Ганни дуже активно пропихається, і її документи уже знаходяться на розгляді в штабі "Слуги народу". Також планується висунення ще декількох одіозних людей по Київщині, прізвища яких ще остаточно не затверджені" – повідомляє автор. 

"Ну що ж, подивимося, що покаже початок літа і хто де буде остаточно балотуватися. Чи такої політики чекали більше 70 відсотків мешканців Київщини? Питання риторичне. Політичні хамелеони знову прориваються в політику. Тепер різко поЗЕленівши. 

Але все-таки, залишається надія, що з’їзд "Слуги народу" все таки буде відкритим і прозорим. І щурі не встигнуть перебігти з політичних кораблів, які стрімко тонуть. Інакше – знову розчарування мільйонів людей" – робить висновок журналіст.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам