На Днепропетровщине правоохранители обезвредили нелегальный производственный цех депутата Рыбаки

У місті Синельникове Дніпропетровської області співробітники СБУ виявили нелегальний цех з виробництва снеків, що належить народному депутату Сергію Рибалці.

Під час слідчих дій на території цеху були виявлені упаковки продукції відомих брендів,що належать корпорації “S.Group”, а також передвиборча агітація кандидата в народні депутати по 107 виборчому окрузі (Луганська область) Сергія Вікторовича Рибалки 1978 року народження. Як з’ясували слідчі СБУ, співробітники нелегального цеху перепаковували макаронні вироби, виготовлені в 2017 році харківським підприємством “Зодіак” в пакувальні пакети з написом “Мій Рибалка”. Аналогічні макаронні вироби в аналогічному пакуванні роздаються безкоштовно під час виборчої кампанії на Луганщині командою кандидата у народні депутати Сергія Рибалки. Під час обшуку було встановлено, що термін придатності вказаних макаронних виробів минув понад рік тому, а їхнє спожівання є небезпеним для життя.

На складських приміщеннях нелегального цеху співробітники СБУ виявили велику кількість готової продукції снеків для відправлення до країн ЄС та Близького Сходу з адресою виробничих потужностей, яка не відповідала актуальній адресі підприємства. Як повідомив ЗМІ відомий журналіст-розслідувач Олексій Станчевський, що був на місці події, за усіма наявними ознаками вказаний цех працював на повну потужність до моменту появи правоохоронців.

За фактом виявлених обставин зареєстровано кримінальне провадження, ведеться слідство.

Олексій Станчевський розповсюдив у мережі відео відзняте на території нелегального цеху Сергія Рибалки у Синельниковому.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам