Комфортний мінімалізм

Філософія мінімалізму полягає в тому, що ви позбавляєте життя від зайвих речей, які не приносять вам емоційної та функціональної переваги, натомість лише займають певний ресурс у вашому просторі. А в подальшому ви охороняєте цей простір. Вона може поширюватись на всі сфери життя починаючи від інтер’єру квартири до методики прийняття рішень.

Увесь сенс мінімалізму можна вкласти у слова «краще менше, але краще». Він стає вибором свідомих людей, що добре розібрались в собі та знають, що їм потрібно, людей, чиї смаки вже сформовані, людей яким притаманна легкість по життю, і що не терплять сміття в ньому.

Комфортний мінімалізм в інтер’єрі стане чудовим вибором для тих, хто бажає принести в своє життя легкість та позбавитись від зайвого. Адже ми здатні впускати в життя щось нове, тільки тоді коли позбавляємось від старого.
 

купити м'які меблі Хмельницький

Базою комфортного мінімалізму для вашого інтер’єру стануть меблі, адже саме вони будуть основою основ — епіцентром вашого комфорту. Щоб прикинути можливі варіанти та купити м’які меблі в Хмельницькому існує безліч сайтів та онлайн-магазинів, де ви одразу можете ознайомитись з асортиментом і обрати те, що вам до смаку.

Роблячи вибір в сторону мінімалізму існує два способи облаштування інтер’єру. Перший з них передбачає самостійний аналіз та вивчення наявних елементів та речей і підлаштування під канони цієї філософії. Другий шлях — скористатись послугами дизайнера, який створить для вас індивідуальний проект відповідно до ваших побажань. На сьогоднішній день перелік студій, що займається дизайном інтер’єрів на сайті List.in.ua дозволяє знайти варіант на будь-який бюджет та смак.

Проте в будь-якому випадку, з дизайнером чи без варто взяти до уваги декілька принципів даної філософії.

Колір

Кольорова палітра повинна складати в сукупності єдиний та цілісний світ, де домінують нейтральні відтінки без надто яскравих акцентів, або ж з невеликими долями кольору. Бажано, щоб їх було не більше трьох.

Геометрія — наш друг

Надавайте перевагу простим та зрозумілим формам, великі об’єкти, такі як меблі, диван чи крісла повинні бути об’ємними та з мінімальним декором.

Практичність та функціональність

Залиште тільки те, що справді потрібно. Позбавте себе від нав’язливого декору, що збирає пил. Кожен елемент інтер’єру повинен мати практичне застосування.

Ні безладу

Оберіть закриті системи зберігання, що будуть приховані від погляду. Таким чином ви зможете звільнити простір від зайвих деталей.

Декор та принти

Використовуйте їх мінімально, а краще надайте перевагу однотонності. Мінімалізм не терпить зайвого, навпаки — йому потрібне світло та простір. Гладкі та однотонні поверхні стануть не недоліком, а перевагою у випадку з мінімалізмом.

І пам’ятайте, що головне слово яке стоїть поруч зі словом мінімалізм — це «комфортний». Дозвольте собі по-справжньому хороші та м’які меблі, якісну фурнітуру та шикарне освітлення, що будуть дарувати вам зручність. Адже зручність та комфорт — це головне в будь-якому інтер’єрі.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам