Як підключити безпровідний Інтернет за допомогою роутера ASUS

Як швидко змінюється світ. Ще років 15 тому Інтернет був далеко не у всіх, і щасливі абоненти перших провайдерів по черзі користувалися одним комп'ютером на всю сім'ю, який підключався до інтернет-кабелю. Сьогодні ж у багатьох є свій власний ноутбук або ПК, проводити до кожного з них дроти витратно та незручно, розумним рішенням у такому випадку є організація бездротової точки доступу Wi-Fi, до якої можна підключити будь-який гаджет в межах її дії. Для цього достатньо мати Інтернет і роутер.

Роутер — це девайс із вбудованою мініатюрною операційною системою, що дозволяє розподіляти сигнал Інтернет на необхідну кількість гаджетів будь-якого типу (ПК, ноутбук, планшет і смартфон), у яких є можливість його приймати.

Як налаштувати вай-фай на роутері

Розповідаємо, як підключити бездротовий Інтернет, на прикладі роутера ASUS.

  1. Зайдіть в налаштування роутера. Для цього відкрийте в браузері нову вкладку та введіть в адресний рядок: 192.168.1.1.

  2. Введіть стандартні логін і пароль, які вказані на задній стороні самого роутера або в інструкції до нього.

  3. Переконайтеся, що увімкнений потрібний режим — “Бездротовий роутер” (вказується вгорі).

  4. Зайдіть в розділ “Інтернет”.

  5. Переконайтеся, що зазначено тип WAN-підключення “Автоматичний IP”, увімкнені WAN, NAT, UPnP і дозволене автоматичне підключення до сервера.

  6. Зайдіть в розділ “Бездротове налаштування”.

  7. В поле SSID вкажіть назву своєї мережі латинкою.

  8. В поле “Метод перевірки автентичності” виберіть тип шифрування “WPA2-Personal”.

  9. В полі “Попередній ключ WPA” вкажіть пароль, що складається з латинських букв і цифр. Символи використовувати не можна.

  10. Натисніть “Застосувати”.

Чому ми взяли для прикладу саме Wi Fi роутер ASUS? Тому що обладнання цього всесвітньо відомого бренду характеризується високою якістю, надійністю та стильним дизайном, користується високим попитом у досвідчених користувачів Інтернету і ПК.

Роутери Асус різних моделей ви знайдете на сайті інтернет-провайдера LuxLink. Ця компанія пропонує якісні телекомунікаційні послуги та мережеве обладнання, зокрема, вай-фай роутери різних моделей: як девайси для організації домашньої локальної мережі в маленьких приміщеннях, так і досить потужні гаджети, які підходять для великих офісних приміщень і мереж.

Якщо ви вже користуєтеся послугами цього провайдера, вам не доведеться самостійно налаштовувати точку доступу за наведеною вище інструкцією, адже всі роутери, які пропонує компанія, вже налаштовані для роботи в мережі LuxLink, їх потрібно лише підключити до розетки та під’єднати інтернет-кабель.

Чому варто замовляти маршрутизатори в LuxLink?

  • доступні ціни вай фай роутерів;

  • можливість оренди роутера з правом викупу;

  • компетентні консультації та супровід клієнта;

  • можна також замовити підключення Інтернету, якщо є така необхідність.

Щодо асортименту обладнання та характеристик моделей звертайтеся до менеджерів компанії, вони з радістю нададуть вам детальну консультацію.

Джерело

Контакти: м. Луцьк, пр-т. Волі, 1Б
(0332) 280-999

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам