Верещук: Якщо прибрати корупцію, бюджету Києва вистачить і на мости, і на лікарні

В ефірі ток-шоу «Право на владу» телеканалу 1+1 кандидатка на посаду мера столиці Ірина Верещук нагадала, що бюджет Києва складає 58 млрд грн і його можна використовувати набагато ефективніше.

«Якщо ми зможемо зробити так, щоб там не було корупції, повірте, цього буде достатньо, щоб забезпечити необхідний рівень комфорту, життя і безпеки киян. Я абсолютно переконана, що Київ – це столиця усіх українців. І киян, які тут народились, і киян, які сюди приїхали за українською мрією. Приїхали сюди жити, тяжко працювати й здобувати», — підкреслила народна депутатка.

Політик впевнена, що якщо бюджет столиці не розкрадатимуть, то його вистачить і на нові мости й дороги, і на добудову другої черги Центру інфекційних захворювань на території Олександрівської лікарні, яку не зважаючи на пандемію COVID-19 чинна міська влада «поставила на паузу».

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам