Актум: досвід підтримки захисників – 10 років

Військові – це ті самі люди. Тільки живуть в епіцентрі пекла. Нерідко помиляються, оступаються, просто стають заручниками обставин, які не в змозі подолати самі. Тому більше інших потребують всебічної підтримки, юридичної – однієї з перших.

Воєнний час військових справ

Адвокатське об’єднання Актум – надійний друг захисників з 2014 року. У заліку потужної команди правників, які працюють у 11 офісах по всій Україні – тисячі результативних консультацій, більше 100 млн. відсуджених законних виплат військовим та їх родинам, сотні оскаржень рішень ВЛК і звільнень зі служби.

Колосальна практика у військових кримінальних справах: непокора, СЗЧ, втрата майна, ДТП за участі військових з важкими наслідками, інші. То все вважається тяжкими злочинами, покаранням за які може бути до 12 років тюрми, а справа на стіл судді, в порівнянні з «цивільними» термінами, лягає дуже швидко.

У кожному кримінальному випадку адвокат для військовослужбовців особливо ретельно вивчає матеріали, оскільки, тут, як правило, все оформляється на скору руку і без зайвих сентиментів. Недотримання процесуальних норм – як правило. Хвацький адвокат обов’язково це використає для того, щоб до суду виграти час на «відмотати» все назад, відтворити реальну картину злочину і встановити ступінь причетності до нього свого підзахисного. Діятиме на результат: виправдувальний вирок або мінімальне покарання.

Як звати вашого адвоката?

Напрямок Актуму, який займається захистом військовослужбовців, очолює колишній військовий і учасник АТО Артем Бондар. Також у Київському офісі ви зустрінете Андрія Ковальова, для якого не існує важких справ. Тут же працюють  бойова Оксана Доготер і скрупульозна Олена Хоменко. 

Валерій Нікітін – перший помічник захисникам у практично прифронтовому Слов’янську. Микола Жмуцький керує Житомирським офісом, воїнам та їх рідним зі всіма хвилюючими правовими питаннями – до нього. В Кривому Розі права військових захищає Євген Кабанов.

«На слуху» імена Тетяни Книш і Наталі Коровіної – завдяки виграним гучним справам.

Адвокати і юристи Актуму на зв’язку щодня з 8 до 22 години.

Телефонуйте: 097-07-39-301, 098-665-05-40, 050-665-05-60.

Клієнти вдячні!

Актум легко знайти в інтернеті (сайт, соцмережі), там же – чимало вдячних відгуків за якісну і швидку допомогу.

Тамара Федорець: «Замовляла онлайн консультацію для військового, відповіли в повному обсязі а також зробили обмін документами по питанню. Оксана Георгіївна, дякую».

Олег Смикал: «Дякую адвокатському об’єднанню «Актум» та особисто Катерині Дмитрівни, за виграну справу у суді та закриття провадження, за ч.3ст.172-20 КУпАП. Рекомендую Адвокатське об’єднання до спільної участі та вирішення всіх проблемних питань!»

Леонід Лобачов: «Вдячний за важку роботу Бондару Артему Васильовичу. Все за буквою закону! Хто не може відстояти свої законні права –звертайтесь в АКТУМ» 

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам