Чи варто викидати застарілу техніку?

За технічним прогресом не наздогнати. Щороку або навіть раз на півроку виходять нові моделі електронної та побутової техніки. Виробники постійно вдосконалюють свою продукцію, яка має попит у покупців. Тому не дивно, що техніка, яку ви взяли лише 2 роки тому, вважається морально застарілою. Що ж робити? Викидати шкода, але хочеться тримати руку на пульсі.

Для цього є комісійні магазини при ломбардах. Туди ви можете зарахувати свій смартфон або, скажімо, мультиварку. Та все, що завгодно. Адже не піднімається рука позбавитися своїх улюбленців, а зберігати їх вдома і струшувати з них пил теж не має сенсу.

Виявляється, за застарілу техніку можна ще й виторг отримати. Слід здати її до комісійного магазину при ломбарді. Поки хтось не придбає ваш товар, він перебуватиме у надійному місці. Після покупки ви отримаєте свої гроші, а ломбард візьме собі невеликий відсоток.

Як це зробити і що потрібно мати при собі?

Процедура проста. Потрібно прийти в будь-яке відділення ломбарду та запропонувати до продажу наявну техніку.

Ваш товар огляне спеціаліст. Він простежить, щоб зовнішній стан пристрою був задовільний. Вивчить його на наявність подряпин, тріщин, сколів та інших ушкоджень. У вас буде більше шансів продати техніку, якщо на ній не буде видимих ​​вад. Адже покупець насамперед дивиться на зовнішній вигляд, а вже після цього цікавиться характеристиками пристрою.

Потім співробітник ломбарду зобов’язаний запустити або включити пристрій, щоб переконатися в його справній роботі. Тут потрібно буде подбати про наявність витратного матеріалу. Наприклад, якщо це бензопила, необхідно, щоб вона була заправлена ​​паливом. Останній етап — перевірка повноти комплектації (кабель, зарядний пристрій тощо) та наявності відповідної документації (паспорт товару, гарантійний талон, накладна).

Якщо все гаразд, то ломбард «Золота Скриня» укласти з вами договір. Тут знадобиться посвідчення особи. Незважаючи на всю серйозність перевірки товару, вона не триватиме багато часу. Залишиться дочекатися дзвінка від співробітника ломбарду і, звичайно, своїх грошей.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам