Де знаходиться точка G у жінок та чи є сенс її шукати: відповідають експерти

Вперше сенсація про наявність точки G, яка покликана давати жінкам максимальну насолоду від близькості, пролунала у 1950 році. Тоді гінеколог Ернст Грефенберг, можна сказати, віднайшов Святий Ґрааль та перевернув з ніг догори всю теорії сексології. Мільйони жінок переглянули своє ставлення до сексу та почали шукати ту саму точку.

Через те, що пошук не завжди був успішний до винаходу Грефенберга залишилося багато питань. І досі є противники досліду, які активно заперечують існування фантомної точки задоволення. Заручившись підтримкою експертів компанії “Дюрекс”, ми провели власне дослідження.

Трохи теорії

Згідно з гіпотезою, точка g у жінок знаходиться на передній стінці піхви, десь за чотири сантиметри від входу. Фізіологічно — між лобковою кісткою та передньою частиною шийки матки. З біологічної точки зору це маленьке скупчення кровоносних судин в еректильній нервовій тканині.

А якщо простіше — натискання на цей “клаптик” має викликати кришесносні відчуття… чи не має. Адже всі жінки різні та мають власні уподобання. Саме через невдалі пошуки багато жінок заперечують існування “чарівної кнопки” та складають руки на шляху до власного задоволення. Не робіть так!

Досліджувати тіло, а саме, де знаходиться точка G у жінок, та як ви реагуєте на різні дотики, є нормальним у будь-якому віці.

Які позиції стимулюють точку Джі

Розташування точки Джі у середині умовне і через різницю у рості та комплекції може відрізнятися. Тому експерти рекомендують практикувати близькість у позиціях, рухи у яких стимулюватимуть передню стінку піхви, де “ховається” та сама G-Spot.

Нехай на час експериментів поруч буде інтимний гель змазка Durex Play Feel на випадок, якщо природного зволоження не вистачатиме.

Пози для стимуляції точки Джі:

  • “Доггі-стайл” — принадність такого положення у тому, що руки партнера вільні для дослідження жіночого тіла та пестощів.
  • Гусарська — тут знадобиться трішки акробатичних здібностей від партнерки, бо жіночі ноги мають опинитися на плечах чоловіка.
  • Вершниця, або жінка зверху — класична позиція, коли жінка “керує балом” і може самостійно регулювати кут та глибину проникнення.

Викликаємо пошуковий загін

Є багато випадків, коли експерименти з позиціями не призводять до результату. Як бути тоді? Експерти радять у пошуках точки G заручитися допомогою помічників — є дорослі іграшки та спеціальні змазки для збільшення чутливості.

“Використовуйте тільки ультратонкі презервативи Durex Elite. Вони розроблені спеціально, щоб посилити відчуття під час сексу та допомогти вам ще більше зблизитись з партнером”, — додали експерти “Дюрекс”.

Обов’язково доповнюйте традиційний інтим мануальними техніками стимуляції.

Думка сексологів

Багато пар роблять одну й ту саму помилку в інтимних стосунках — мріють що найшвидше дістатися точки Джі та досягти результату. Або ж занадто багато уваги приділяють механічному пошуку, коли “територія нерозвідана”. При цьому забувають про емоції, відчуття, кохання з рештою.

Та сексологи наголошують: не можна нехтувати іншими ерогенними зонами, бо кожна леді унікальна у своїх реакціях на пестощі партнера.

Будьте щирими у своїх почуттях та відкритими до коханої людини й все вам вдасться.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам