Для чого потрібен консьєрж-сервіс Mastercard

Mastercard

Клієнти компанії Мастеркард мають доступ до ряду ексклюзивних послуг, однією з яких є консьєрж-сервіс. Завдяки йому ви можете розраховувати на допомогу персонального помічника у вирішенні різних завдань, причому незалежно від їх складності.

Що таке Mastercard Concierge

Консьєрж-сервіс — це спеціальна послуга для клієнтів компанії Мастеркард, за допомогою якої ви можете безкоштовно отримувати першокласні послуги. Причому це можливо незалежно від того, у якій країні ви зараз перебуваєте. Пошук інформації, організація захоплюючої подорожі, персональні нагадування — усе це буде швидко та якісно виконано вашим особистим помічником.

Звернутися до персонального асистента можна за допомогою Telegram, Viber, Whatsapp, електронної пошти, а також за телефоном. Співробітники Mastercard Concierge працюють цілодобово та спілкуються англійською, російською та українською мовами.

Що можуть зробити співробітники консьєрж-сервісу

Персональні помічники оперативно розв’язувати всілякі питання. Як мінімум співробітники Mastercard Concierge можуть:

  • забронювати столик у ресторані;
  • оформити оренду авто;
  • організувати ваше дозвілля;
  • знайти будь-яку необхідну інформацію та багато іншого.

Співробітники консьєрж-сервісу можуть навіть спланувати для вас ідеальну подорож, під час якої вам нададуть першокласні послуги в будь-якій країні. Усі супутні питання, починаючи від бронювання номерів і замовлення таксі, закінчуючи складанням маршруту, співробітники сервісу візьмуть на себе.

Окремої уваги заслуговують персональні нагадування та послуга «Будильник». Остання, наприклад, дозволить вам не забути про ранковий рейс або будь-яку іншу важливу подію. Попросіть помічника нагадати вам про майбутній захід, асистент не тільки виконає це доручення, але й замовить таксі або забронює ваш улюблений столик у ресторані.

Як отримати доступ до консьєрж-сервісу

Щоб давати доручення своєму персональному помічникові, вам потрібно оформити преміальну карту Мастеркард. Треба вибрати банківський продукт, до якого підключений консьєрж-сервіс. Одночасно з оформленням карти ви отримаєте контактні дані Mastercard Concierge.

Зверніть увагу: перелік доступних для вас послуг залежить від особливостей преміальної картки.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до співробітників Mastercard за консультацією.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам