Для чого потрібна друга сімка в Айфоні

Айфон 12 про макс

Жарти про контрафактні китайські Айфони на 2 сім-карти давно неактуальні. З 2018 року Apple випускає мобільні пристрої з підтримкою технології Dual-sim. Щоправда, реалізована вона нестандартним способом, адже додатковий слот для фізичної сім-карти не передбачений. Замість нього — модуль e-sim, вбудований в материнську плату. Це зручний та безпечний варіант, адже цифрову сімку неможливо пошкодити чи загубити. Вона «прив’язана» до смартфона, і навіть зловмисники не можуть викинути її у разі крадіжки. Це значно спрощує пошук втрачених Айфонів.

Переваг Айфон з 2 сімками має чимало. Він надає додаткові можливості комунікації, тому підходить для тих користувачів, у яких при купівлі смартфона в пріоритеті зв’язок. 

Друга сім-карта може виконувати роль робочої — для розмежування особистого та ділового спілкування. Також її доцільно використовувати для реєстрації в програмах лояльності магазинів або для онлайн-шопінгу. Так безпечніше, адже «світити» основний номер, прив’язаний до інтернет-банкінгу чи Apple ID, на неперевірених платформах ризиковано.

Недооцінювати користь додаткової сім-карти не варто. Їй можна доручити важливі завдання, серед яких:

  1. Забезпечення дешевого стільникового зв’язку під час подорожей за кордон,
  2. зменшення витрат на комунікацію,
  3. мінімізація проблем з покриттям,
  4. ознайомлення користувача з перевагами різних мобільних операторів,
  5. паралельне ведення двох облікових записів у месенджерах.

Як вибрати Айфон з двома сім-картами

Оскільки актуальні моделі Apple iPhone в Україні можуть працювати одночасно з двома сім-картами (фізичною та електронною), під час вибору потрібно орієнтуватися на ряд критеріїв:

  • Діагональ екрана. «Мініки» в останніх лінійках відсутні, тому найменший можливий розмір діагоналі наразі в iPhone SE третього покоління — 4,7”. Максимальні дюйми (6,7”) — у Про Максів. Базові Айфони та Про — посередині зі своїми 6,1”.
  • Кількість постійної пам’яті. 64 Гб — навіть для бюджетного Андроїда малувато, не кажучи вже про Айфон з якісною камерою та потужним процесором. Стартовий об’єм для комфортної повсякденної експлуатації — 128 Гб, а оптимальний — від 256 Гб.
  • Оперативка. 6 гігабайтів цілком достатньо для багатозадачності без збоїв та пригальмовування. 8 гігабайтів — для ресурсомістких процесів, які навантажують процесор та батарею.
  • Камера. Одинарна, подвійна чи потрійна з основним датчиком на 48 Мегапікселів — залежить від потреб. Хтось фотографує вряди-годи й задовольняється простеньким об’єктивом на 12 Мп, а для когось Айфон це професійний інструмент для мобільної фотографії.
  • Дизайн. Особлива увага — «моноброві». У всіх iPhone 15 та «Прошок» чотирнадцятого покоління вона відсутня. У iPhone 13 — зменшена порівняно з попередниками.

Ще один значущий нюанс — вартість. Логіка проста: що новіша версія, то більше за неї доведеться викласти.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам