Елітні бомбосховища, перельоти бізнес-класом та трансфери на Mercedes-Benz: як працюють іноземні члени наглядової ради «Укргазбанку»

Перельоти тільки бізнес-класом, трансфери від польського кордону лише на преміум автівках типу Mercedes-Benz, а готель для проживання має бути обладнаний елітним бомбосховищем без доступу стороніх осіб.

Саме такий райдер по зустрічі іноземних членів наглядової ради «Укргазбанку» Санели Пашич та Фаст Пер Андерса опублікували в мережі.

Іноземні члени наглядової ради Укргазбанку зупиняються в 5 зірковому готелі, який обладнаний одним з найкращих бомбосховищ столиці. Під час повітряної тривоги в бомбосховищі можна поспати на зручних ліжках та замовити свіжий круасан й запашну каву.

Цікавим є те, що крім всього, в райдері вказано, що іноземні члени Наглядової Ради обідають та вечеряють лише в ресторанах групи La Famiglia. Це група найдорожчих ресторанів України. Зараз група представлена 9 ресторанами в столиці. Середній чек на обід чи вечерю на одну персону від 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що іноземні члени наглядової ради Укргазбанку Санела Пашич та Фаст Пер Андерс за перші 8 місяців роботи отримали заробітну платню в 2 млн гривень. Іноземні члени Наглядової Ради не проживають на території України та працюють лише один раз на місяць.

ЗМІ повідомляли, що шведський член Наглядової Ради Укргазбанку Фаст Пер Андерс через провідний грузинський банк сприяє росіянам в обході санкцій через фінустанову в Грузії.

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам