Гідравлічна маслостанція. Призначення, види та переваги

Гідравлічна маслостанція

Гідравлічна маслостанція, також відома як гідравлічна станція, гідростанція або гідравлічна насосна станція, являє собою комплекс пристроїв, призначений для перетворення енергії різних видів в механічну енергію рідини та керування рухом її потоку. Купити гідравлічну маслостанцію для промисловості та замовити її за власними параметрами для свого виробництва можна в ТОВ «Промислова гідравліка»

Призначення гідравлічної насосної станції

Основна функція  маслостанції — стабільна та безперебійна подача робочої рідини під необхідним тиском до гідросистеми з метою забезпечення злагодженої роботи всіх її елементів. Гідравлічні маслостанції для промисловості, будівництва, транспорту виготовляють багато підприємств і одне із них — ТОВ “Промислова гідравліка”. Компанія виробляє маслостанції для токарних верстатів, пресів, домкратів, бетономішалок, молотів, дробарок, млинів, маніпуляторів та багато іншого. При чому для їх виробництва використовуються тільки високоякісні брендові комплектуючі. Для кожної галузі проектується і виготовляється гідростанція індивідуально з відповідними конструктивними та технічними характеристиками.

Гідравлічні масляні станції є компактними, тихими і ефективними джерелами енергії для різного гідравлічного обладнання та пристроїв. За їх допомогою можна керувати обладнанням як маленьких майстерень, так і великих промислових виробничих ліній. До однієї гідростанції за допомогою шлангів високого тиску зі швидкороз’ємними з’єднаннями можливо підключити різні пристрої, що може бути виконано навіть людиною без досвіду в цій галузі. Також ви можете скористатись послугами професіоналів, “Промислова гідравліка” Запоріжжя крім виготовлення маслостанцій, надає послуги по їх монтажу, обслуговуванню та ремонту. 

Види та переваги гідравлічних маслостанцій

За конструктивним виконанням виділяють маслостанції:

  • стаціонарні — гідравлічний комплекс розміщується в приміщенні;
  • мобільні — обладнання вільно переміщується;
  • самохідні — гідросистема станції вбудована на самохідному шасі.

За способом керування гідростанції поділяються на:

  • автоматичні, які комплектуються пультами для управління;
  • електромагнітні з кнопковими панелями управління;
  • ручні, комплектуються розподільчими ручками.

Гідравлічні станції також можна поділити за типами первинного двигуна, що використовується у них на ручні, електричні, бензинові.

Гідравлічні масляні станції часто застосовуються в різних сферах завдяки своїм перевагам: 

  • ефективні у перетворенні механічної енергії на рух, що знижує витрати на енергію;
  • можуть бути налаштовані та відрегульовані для різних завдань та умов роботи, що робить їх гнучкими та універсальними;
  • закрита гідравлічна система робить оливу незалежною від зовнішніх атмосферних впливів.
  • ефективна система охолодження оливи забезпечує відмінні характеристики навіть за високих температур і в складних експлуатаційних умовах.
  • відносно прості в установці та обслуговуванні, що знижує трудові та фінансові витрати на їх експлуатацію.

Бажаєте купити гідравлічну станцію? Переходьте до нашого каталогу, знайомтесь зі зразки обладнання та замовляйте. Завжди раді вам!

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам