Як дати дитячому одягу друге життя?

Плями, дірки, відірвані замки та інші пошкодження — все це може з’явитися на дитячому одязі буквально в перші дні після покупки. Деякі батьки відчувають страшенний розпач з такого приводу. Мовляв, не встигли придбати новенькі штанці чи светрик, а дитина геть не шанує це! Проте не варто хвилюватися: малюки швидко ростуть, розвиваються й не можуть без активних ігор. Тому замість того, щоб сваритися на них, краще прочитайте нашу статтю. Сьогодні ми розкажемо, як можна дати друге життя дитячому одягу. Зібрали для вас найкращі способи!

Повертаємо одягу презентабельний вигляд

Є декілька цікавих лайфхаків, які допоможуть улюбленим речам вашої дитини й надалі мати гарний вигляд.

І перший з них — це латки контрастного кольору на колінах та ліктях. Адже саме ці елементи одягу найчастіше рвуться. Нашити латки можна з будь-якого матеріалу, або ж купити готові накладки в текстильних магазинах. По-перше, вони додатково захищатимуть вразливі ділянки одягу. А по-друге — додадуть наряду особливого стилю.

Якщо дитина порвала рукави на светрі, сорочці чи лонгсліві, ви можете просто їх вкоротити. Обріжте рукави, й підігніть краї на декілька сантиметрів — це матиме гарний вигляд. Аналогічно можна вчинити, якщо светр чи сорочка досі підходять на дитину за розміром, але рукави стали занадто короткими.

А якщо порвалися штани, ви можете легко перетворити їх на шорти. Достатньо трохи підрізати та загнути штанини.

Як можна замаскувати плями на одязі?

Плями, які неможливо відібрати — ще одна популярна причина, з якої дитячі речі часто відправляються до смітника. Та не варто хвилюватися, адже і їх можна вдало замаскувати. У цьому допоможуть:

  • Нашивки та текстильні термонаклейки, які можна знайти в будь-якому магазині з тканинами. А асортимент такого декору по-справжньому вражає.
  • Аплікації, зроблені власноруч. У вигляді тварин, квітів та іншого.
  • Гудзики, нашиті на тканину.

Також пляму можна замаскувати за допомогою текстильної латки контрастного кольору. Ось і все — така неприємна проблема вас більше не турбуватиме, а одяг отримає нове життя. Перелічені способи маскування плям чудово підходять як для светрів, футболок та сорочок, так і для штанів, шортів.

Друге життя для дитячого одягу: підсумки

Не варто засмучуватися, якщо дитина забруднила чи порвала нещодавно куплені речі. Краще підключити фантазію, й обрати один зі способів, який допоможе повернути гарний вигляд штанцям чи сорочці. Користуйтеся лайфхаками із нашої статті або вигадуйте власні, не менш цікаві та креативні!

54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам