Кредит готівкою в АТ «Креді Агріколь Банк»

У житті кожної людини може виникнути складна фінансова ситуація, коли гроші потрібні швидко. Інколи, позичити певну суму у друзів або родичів не завжди можливо, а мікро фінансові організації пропонують кредити під дуже високий процент — переплата може досягати 200–300% річних, що не є справедливою ціною. Як бути в такій ситуації та де взяти гроші, без яких не можна закрити наявні потреби, — читайте в нашій статті.

Правильне рішення в такому випадку — отримати кредит готівкою в АТ «Креді Агріколь Банк». Credit Agricole надає кредити готівкою на вигідних умовах клієнтам, які будуть відповідально виконувати фінансові зобов’язання. На офіційному сайті банку за посиланням credit-agricole.ua/cash можна дізнатися подробиці, розрахувати платіж, подати онлайн заявку та отримати попереднє рішення по смс, не відвідуючи відділення банку.

Особливості та переваги кредиту готівкою від Credit Agricole

  • Максимальна сума кредиту — один мільйон гривень.
  • Строк кредитування — до 6 років. Це один з найдовших термінів на ринку.
  • Гроші видаються готівкою або на банківську картку без застави та поруки.
  • Відсутня умова будь-якого страхування незалежно від суми та строку кредиту.

При розмірі позики до 100 тисяч гривень діє спрощена система подання документів. Банк пропонує прозорі умови й гарантує незмінну ставку та комісію на весь термін дії кредиту, відкрито демонструючи всі платежі. До кожного позичальника розраховується індивідуальний платіжний план й підхід.

Погашати позику можна через мобільний додаток СА+, що дуже зручно, або вносити готівкою через касу банку або перераховувати кошти за реквізитами, вказаними в кредитному договорі.

Як оформити кредит готівкою

Оформлення та видача кредиту відбувається у будь-якому відділенні банку. При цьому заявку можна подати онлайн і отримати попереднє рішення не відвідуючи відділення.

При позитивному рішенні (клієнт отримує повідомлення на мобільний телефон), позичальнику телефонує співробітник контактного центру, уточнює інформацію та призначає зустріч у обраному клієнтом відділенні Credit Agricole для оформлення видачі кредиту.

Хто може отримати позику готівкою в Credit Agricole

Отримати позику в АТ «Креді Агріколь Банк» можуть громадяни України віком від 23 до 70 років, які офіційно працевлаштовані, мають гарну кредитну історію. Також отримати кредит готівкою можуть фізичні особи-підприємці (зокрема клієнти, які працюють у сфері IT).

Якщо вам потрібні гроші для розв’язання будь-яких фінансових питань, кредит готівкою від Credit Agricole — найкращий вибір.

* викладена вище рекламна інформація є дійсною станом на «12» березня 2021 та не вважається публічною пропозицією (офертою) АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (далі — Банк). Чинні актуальні умови надання Банком банківських послуг розміщені на веб-сайті Банку за посиланням credit-agricole.ua. «Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011 р. Реєстраційний №149 у Державному реєстрі банків».

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам