Ліквідація ТОВ

Товариство з обмеженою відповідальністю уявляє собою в Україні одну з найпопулярніших організаційно-правових форм компанії. Особливість ТОВ – це об’єднання майна усіх засновників. Усі учасники ТОВ відповідальність несуть виключно в межах власних вкладів. Така особливість враховується обов’язково при закритті ТОВ.

Серед існуючих причин ліквідації фірми найчастіше виступають наступні: рішення існуючих власників компанії про припинення її діяльності, відсутність бажаного прибутку, нерентабельність бізнесу, фактична відсутність діяльності, заборгованість перед державою та кредиторами, порушення чинного законодавства та ін.

Компанія може припинити діяльність добровільно або за рішенням суду. Також це можливо на підставі рішення державних компетентних органів. Це може бути Антимонопольний комітет, фіскальна служба. Ліквідація ТОВ може бути в результаті рішення власника або власників. Один із способів закриття фірми – це визнання її банкрутом в судовому порядку. Справа в тому, що такі способи ліквідації ТОВ досить довгі за своїм часом. В результаті цього, бізнесмен втрачає не тільки дорогоцінний час, однак і гроші.

Крім цього, можна швидко продати компанію, але для цього буде потрібна допомога юристів. Такий спосіб припинення ТОВ називається експрес-ліквідацією.

Спеціалісти компанії Imperium Lux (imlux.com.ua) в області корпоративного права справжні професіонали. Вони завжди знайдуть кращий варіант позбавлення від ТОВ, в якого є будь-які проблеми. Ми надаємо ефективну правову допомогу в процесі ліквідації ТОВ. Ви можете замовити у нас на сайті, як консультацію з потрібного питання, так і повний юридичний супровід при ліквідації фірми. Більш того, Ви можете скористатися альтернативним способом – експрес-ліквідація. ТОВ переоформляється, таким чином, на іншого власника, а потім закривається. Альтернативний варіант підходить для ТОВ без боргів, без діяльності. Таке оформлення угоди займає всього 3-5 днів.

Вибір способу ліквідації фірми – це справа виключно клієнта. Однак, наші спеціалісти підкажуть більш оптимальні варіанти, знайдуть вихід з найскладніших ситуацій. Вартість послуги залежить від багатьох факторів. Ви можете замовити повний комплекс послуг. Ми гарантуємо якість та максимально оперативні терміни. У наших клієнтів, які звернулись за юридичними послугами в питаннях ліквідації ТОВ, залишились лише позитивні враження. Ми піклуємось про свою репутацію, тому не допускаємо помилок, індивідуально підходимо до кожного клієнта.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам