Лізинг авто: найкращий варіант вирішення транспортних проблем

Автомобильные ключи

Якими б привабливими не були пропозиції роботи в столиці, далеко не кожному по кишені придбати авто із власних заощаджень. А, отже, привіт щоденним заторам, громадському транспорту і, як наслідок, запізненням та поганому настрою, спричиненому ними ж. Чи ж є можливість вирішити такі питання максимально вигідно і без зайвих клопотів? Так, якщо оформити лізинг авто у Києві.

Що таке лізинг та в чому його особливості

Поняття лізинг стосується не лише автомобільного питання, хоча найчастіше його пов’язують саме з ним. Як правило, лізингом називають таку форму кредитування дороговартісних покупок, за якої майбутній власник отримує об’єкт купівлі у власність, сплачуючи його вартість частинами. Таким чином, лізинг авто – це прекрасна можливість не чекати завтра, а вже сьогодні користуватися всіма перевагами, які надає володіння особистим авто. На сьогодні існує можливість оформити в лізинг як нові, так і вживані автомобілі.

Що потрібно для оформлення лізингу

На перший погляд, послуга лізингу не така вже й необхідна, адже, якщо не звертати увагу на подробиці, то можна порівняти його зі звичайним кредитом. Правда, для оформлення потрібно досить небагато документів:

  • Паспорт громадянина України з реєстрацією в Києві.
  • Ідентифікаційний номер платника податків.

На відміну від переважної більшості кредитних пропозицій, ні довідка про доходи, ні виписка з кредитної історії не матимуть впливу на прийняття рішення про надання вам авто у лізинг.

Відмінності лізингу від кредитування

Досить часто можна зіткнутися із думкою про те, що потреба у лізингу неактуальна, адже різноманітність кредитних продуктів для споживачів здатна задовольнити будь-кого. Але варто звернути увагу на ті переваги, які надає така форма кредитування перед звичайною:

  1. Швидкість та простота оформлення.
  2. Можливість користуватися авто безпосередньо після укладання угоди.
  3. Відсутність переплати в кінцевому рахунку.

Крім того, багато хто з клієнтів, що звернулися за послугою лізингу, відмічають найсуттєвішу перевагу: відсутність впливу кредитної історії. Адже не секрет, що відсутність КІ нічим не краща, ніж коли вона негативна, а тому споживачі, які жодного разу не користувалися кредитними продуктами, просто не можуть оформити такий дороговартісний займ, як автокредитування. Тоді як оформлення лізингу для них цілком доступне. Також за такого варіанту кредитування немає потреби у наданні контактів відповідальних осіб та поручителів.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам