Міланський шопінг для дружини Садового й контракти з росіянами: хакери зламали скриньку бізнесвумен зі Львову

Українські хакери угруповання Ukrainian CyberAvengersвиклали в даркнет зміст зламаної поштової скринькивласниці мережі приватних клінік «Медікавер», львів’янки Уляни Яринич. Документи опублікованівиданням Politeka.  

Стали відомими компрометуючі факти. Бізнесвумен в період після початку бойових дій продовжуваластосунки з росіянами, причому мінімум з одним з них (Олексій Кременськов з Норільська) відносини були комерційними, пані Яринич передавала йому тисячієвро за доволі дивну інформацію – бази данихгенетики та біометрії, перевірити якість яких обʼєктивнонеможливо. 

Крім того, жінка мандрувала Європою спільно з дружиною львівського міського голови. Пані СадовійЯринич відправляла гроші (250 тисяч євро на кишенькові витрати).  

Також за місяць перемоги Революції Гідності Яриничпридбала сверхкоштовний автомобіль Bentley синуРаїси Богатирьової, яка тоді ще керувалаМіністерством охорони здоров’я.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам