Набуття навичок ділового спілкування: курси англійської для професіоналів

Английский язык

Англійська є однією з найпоширеніших мов у світі, а якщо говорити про ділове спілкування та бізнес, то домінуючою. Знання англійської сьогодні необхідне професіоналам у всіх галузях, від торгівлі до IT. Отримати необхідні знання та навички допоможуть спеціалізовані курси бізнес англійської.

Про курси ділової англійської

Програма курсів підготовлена найкращими методистами, а викладання ведеться найдосвідченішими фахівцями з великим практичним досвідом. Інтенсивні програми навчання розраховані на 3 місяці, мають чітке фокусування, що дозволяє досягти найбільшої ефективності. У процесі занять вивчається не тільки сама ділова англійська, а й супутні навички:

  • діловий етикет та правила спілкування із закордонними партнерами;
  • проведення переговорів у груповому форматі та тет-а-тет;
  • виступ на конференціях;
  • організація презентацій;
  • діловий лист тощо.

Курси бізнес-англійської розраховані на слухачів з початковим рівнем знань від середнього та вище. Кожна програма включає вивчення теорії, а також виконання низки практичних занять. Проміжне тестування дозволяє контролювати отримані знання та оперативно усувати виявлені недоліки.

«Фішкою» курсів є те, що практика проходить у реальному бізнес-середовищі. До кожного слухача забезпечується персональний підхід, частина занять проводитиметься у групах чисельністю до 10 осіб, а частина індивідуально.

До основних переваг відносяться:

  • досвідчені викладачі;
  • оптимальне поєднання онлайн та офлайн формату;
  • досконале вивчення ділової англійської, всіх аспектів та різних нюансів;
  • формування необхідного стилю ділового листа, вміння вести переговори, укладати договори та іншу документацію;
  • реальні бізнес зустрічі та практика з носіями мови;
  • є кілька незалежних напрямків навчання;
  • доступ до онлайн кабінету та всіх необхідних методичних матеріалів.

Курси ділової англійської вже досить давно працюють на ринку та мають велику кількість позитивних відгуків від слухачів та компаній. Прочитати їх можна на тематичних форумах та в соцмережах.

Як записатися

Для кожного клієнта надається персональний менеджер. Попередні консультації надаються безкоштовно, можна зателефонувати за вказаними телефонами або написати через форму зворотнього зв’язку. Фахівці нададуть усі необхідні консультації та допоможуть обрати оптимальну програму навчання. Прийнятний рівень цін, зручні варіанти оплати, включаючи поетапний. Додаткові знижки для компаній, які записують на навчання групи своїх співробітників.

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам