Над украинскими лесами нависла тень нардепа Тищенко: куда уходят миллионы гривен

Дивно спостерігати, як нардеп Тищенко, якого відсторонили від управління лісгоспами Закарпаття, намагається помститися та знайти якісь злочинні змови з метою наживи серед керівництва ДП «Ліси України». Але обвинувачення настільки надумані, що не допомагає навіть проплачений пост Барабаш, яка тільки показує свою некомпетентність. Цинічність вчинків, заяв та постів Тищенко щодо ДП «Ліси України», Юрія Болоховца та Ростислава Шурму просто вражає.

ДП «Ліси України» щорічно виділяє кошти на комунікацію з товариством, проводить велику інформаційну роботу з метою профілактики пожеж та створення нових лісів, взаємодіє з дітьми, розробляє соціальні програми для населення і багато інших речей. При прибутку в 1,5 млрд витратити 5 мільйонів на піар для державного підприємства, в якого 144 філії – це цілком нормально. Тим більше, що обсяг робіт в угоді між ДП «Ліси України» та ТОВ «МЕЙНСТРІМ» прописаний дуже великий. Але щоб ще розуміти, потрібно читати та аналізувати документи.

Геннадий Кирия

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам