Найкращі книги для виховання справжніх леді та джентльменів

Етикет Ольги Фреймут

Робота «Етикет» Ольги Фреймут є прикладом універсальної книги для справжніх жінок, що підкаже як діяти у будь-якій незручній ситуації. Правила поведінки істинної панянки стануть у нагоді як у повсякденні, так і на різних заходах і святах.

Звісно для менших читачок також є схожа література.  «Етикет справжньої леді» Кендес Сімпсон-Джіл описує основні догми легко та доступно, аби їх зручно було використовувати на щодень. Написана вона в дещо консервативному,  проте витонченому стилі.

«Книга юної леді» Ганни Тетельман для дівчаток молодшого шкільного віку навчить слідкувати за собою, розкаже про культуру спілкування, як бути вправною господинею, запропонує чимало варіантів виготовлення хендмейд-поробок. Загалом це книга про те, як стати леді, різносторонньою та вишуканою. 

Книги для майбутніх чоловіків навчають багатьох премудростей та описують особливості розвитку хлопчиків різного віку.  «Хлопець на всі 100%» Олександра Зотова – підліткова енциклопедія, де є корисності що до дозвілля, розуміння дівчат, становлення у чоловічому колективі. 

 Сьогодні справжні леді є дуже прогресивними та впевненими в собі жінками, обізнаними у багатьох сферах. Для натхнення та отримання прикладів успішних особистостей підійде книга «Казки на ніч для дівчат-бунтарок» Елени Фавіллі та Франчески Кавалло.  Мотивуюча збірка оповідань про жінок, що вплинули на хід історії стане чудовим подарунком для дівчини-підлітка і не тільки. 

«Як стати кимось»  Аґнєшки Троян-Яскот і Миколая Камлера – не звичайна дитяча енциклопедія. Купити її варто маленьким читачам, що цікавляться професіями, намагаються розпізнати свої таланти та обрати сферу, яка найбільше до вподоби. У вигляді кумедних історій тут відбувається знайомство із багатьма спеціальностями, бо знайти улюблену справу має будь-яка справжня леді чи джентльмен. 

 Ще одна книга, що покликана познайомити дівчат із варіантами проведення часу з користю та задоволенням, це «Дівчаче дозвілля на всі 100%» Наталі Зотової.  Тут є стільки захопливих занять і для себе і для компанії та порад для розвитку особистості, що на нудьгу просто не вистачить часу. 

Шукаєте книги для джентльменів? Зверніть увагу на «Етикет справжнього джентльмена» Джона Бріджеса. Це збірка історій, що навчать витонченим манерам, умінню влучно одягатися, аналізувати свої сильні сторони та вдало будувати бесіду. 

Не тільки гарна поведінка, а й знання чоловічої та жіночої фізіології вирізняє сучасних леді та джентльменів. У цьому допоможуть такі книги, як «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців»  Філа Вілкінсона, де зрозуміло і з гумором описані зміни в організмі, зовнішності та характері сильної статі з віком. Аналогічний посібник існує і для дівчат.

Лідія Гауеншильд  у книзі «Я ось така, яка вже є» подає інформацію дотепно і лаконічно. А це грає неабияку роль для розуміння, адже знати, як лишитися собою та комфортно співіснувати у соціумі, як визначитися із власним стилем, як працювати над своєю особистістю буде корисно кожній дівчинці. 

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

Читайте также

Книжка киянки про війну представила Україну на Лондонському книжковому ярмарку

Книжка киянки про війну представила Україну на Лондонському книжковому ярмарку

«Кіра. Дорога додому» – це автобіографічний роман киянки Олесі Остафієвої, яка зустріла напад росіян на 9-му місці вагітності, а вже…
Бегбедер был арестован после обвинений в изнасиловании

Бегбедер был арестован после обвинений в изнасиловании

Известного французского писателя Фредерика Бегбедера задержала полиция в рамках расследования дела об изнасиловании. Об этом сообщает France Bleu. Его вызвали…
Первое издание " Поттера планируют продать на аукционе

Первое издание " Поттера планируют продать на аукционе

Первое издание книги о Гарри Поттере, найденное в книжном магазине в Шотландии, планируют продать на аукционе Hansons не менее чем…

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам