Наш чемпіон повертається!

Наш Чемп Олександр “The Nail”Гвоздик 🇺🇦 повертається!

Екс-чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі, та амбасадор WBC Ukraine 🇺🇦 — Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО)  11-го лютого повернеться на ринг.

Гвоздик Олександр Сергійович, багато років життя присвятив спорту, так як з дитинства був переконаний, що бокс — найкращий у світі вид спорту. Він є визнаним українським професійним боксером у напівважкій вазі, чемпіоном світу за версією WBC (2018-2019 роках), Бронзовим призером Олімпійських ігор 2012 року, чемпіоном літньої Універсіади 2013 року, чемпіоном світу серед студентів у 2008 році, переможець Кубку Європи 2010 року, багаторазовий чемпіон України. 

Як спортсмену, який зробив визначний внесок у досягнення українського спорту, Олександру Гвоздику присвоєно почесне звання «Заслужений майстер спорту України» (наказ Державної служби молоді та спорту від 13.08.2012 №3428).

Крім того, постановою Президії Центральної Ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» від 07.09.2012 №10 за значний особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту, підготовку спортсменів високого класу в ФСТ «Україна»  мене нагороджено почесною відзнакою «За заслуги».

За досягнення високих спортивних результатів на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. 

Кабінетом Міністрів України, за вагомий особистий внесок у забезпечення успішного виступу національної збірної команди  України на  ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні та видатні спортивні досягнення мене нагороджено Почесною грамотою. 

У 2013 році, за досягнення високих спортивних результатів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді в Казані, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України він був нагороджений орденом «За заслуги» II ступеня.

Розпорядженням голови Харківської обласної ради від 20.08.2012  №86-н Гвоздика О.С. відзначено Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава» (почесна відзнака №399).

Варто зазначити, що Харківська обласна державна адміністрація нагородила Гвоздика О.С. також Почесною грамотою, що зумовлено професіоналізмом та вагомим внеском у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури і спорту та піднесення міжнародного авторитету України.

З метою відзнаки особистостей, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Харкова, піднесення його статусу у світі, на знак великої поваги до їх громадської діяльності, рішенням Харківської міської ради Харківської області від 19.06.2019 №1598/19 Гвоздику О.С. присвоєно звання «Почесний громадянин міста Харкова» (http://kharkiv.rocks/reestr/678772).

Варто зазначити, що крім спортивних досягнень, Гвоздик О.С. також веде активну громадську діяльність. З квітня 2019 року його призначено першим Послом доброї волі всеукраїнської, добровільної, гуманітарної організація – Товариства Червоного Хреста України.  Волонтери та співробітники вказаної організації стоять на захисті людського життя та здоров’я, сприяють запобіганню людським стражданням та їх полегшення, незалежно від раси, релігійних та політичних поглядів.

Серед іншого, він став засновником Благодійної організації «Благодійний фонд «Олександра Гвоздика», метою якої є допомога тим, хто її потребує.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

Читайте также

Тренер Исландии: проиграть Украине - это нормально

Тренер Исландии: проиграть Украине - это нормально

Главный тренер сборной Исландии Оге Гарейде не стал делать трагедию из-за поражения его команды сборной Украины в финале плей-офф за…
Определились все участники финального турнира Евро-2024

Определились все участники финального турнира Евро-2024

Финал квалификации к чемпионату Европы-2024 по футболу позволил определить все 24 национальные команды, которые поведут борьбу за трофей Анри Делоне,…
Президент отреагировал на победу сборной Украины по футболу

Президент отреагировал на победу сборной Украины по футболу

Президент Украины Владимир Зеленский поблагодарил футболистов сборной Украины за победу над Ислиндией. Слова вечности в среду, 27 марта, он опубликовал…

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам