Новинки 2024 року: ТМ «Ласунка» розширює асортимент!

Провідний виробник країни компанія «Ласунка», яка полюбилась українцям за своє смачне морозиво, пропонує вашій увазі новий асортимент замороженої продукції. Та на цей раз мова піде не про прохолодні десерти. 

Цього року ТМ «Ласунка» запустила власну лінійку заморожених напівфабрикатів, а саме – пельмені та вареники. Адже завдяки багаторічному досвіду харчового виробництва, сучасним технологіям та кваліфікованим спеціалістам нова заморожена продукція вийшла не лише якісною та поживною, а й на 100% смачною.

Відзначимо головні переваги нової лінійки напівфабрикатів:

— по-перше, це особлива технологія «шокового» заморожування. Оскільки саме вона дозволяє зберігати якісні та корисні властивості продукції, а це, в свою чергу,робить готову страву смачною та поживною.

— по-друге, співвідношення начинки до тіста у пропорціях 50/50. Саме тому нові пельмені ТМ «Ласунка» такі соковиті та ситні, що робить їх чудовим варіантом як на обід, так і на вечерю.

— по-третє, не можна не відмітити широкий асортимент нової лінійки вареників ТМ «Ласунка». Адже наявність великого вибору начинок дозволяє кожному обрати страву на свій смак: класичні Картопля з цибулею й Капуста з грибами, солодкі Сир з полуницею чи Ожина з малиною або моносмаки з цілих ягід Полуниця та Вишня. Обирайте улюблений та насолоджуйтесь усвоє задоволення.

Тож усе вище перелічене, одразу дає зрозуміти, що нова заморожена продукція ТМ «Ласунка» точно варта вашої уваги. А щоб дізнатися детальніше про усі новинки виробника, завітайте на офіційний сайт за посиланням https://lasunka.com/, де на вас чекатиме ще багато цікавого: смачні рецепти, новини про акції та корисні поради, на що саме звернути увагу, коли хочеш вдало купити морозиво.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам