Седина в бороду, а Колесник по девкам: блоггер меняет не только партии, но и женщин

Микола Колесник змініює не лише політичні сили, а й жінок. З 2019 року Микола Юрійович зраджував офіційну дружину з коханкою. Такий собі яскравий приклад нордної мудрості про «сивина в бороду — біс в реберо». 

Амур влучив в підстаркуватого блогера-ведучого і політика-перебіжчика на роботі. Під час зйомок він познайомився із такою собі Тетяною Прихожою. Тетяна виявилась ще й пригожою, при чому спочатку дівчина була у відносинах з колишнім начальником патрульної поліції міста Артуром Шкробом, а потім технічним директором Першого міського телеканалу Володимиром Юр’євим.

Микола Колесник з усіх коханців виявився найщедрішим — влаштував пасію особистим помічником. Цікаво, у чому дівчина допомогала підстаркуватому плейбою? Бо ж з політичною карьєрою у нього не складається, хіба що працювати як рупор інтересів виконувача обов’язків мера Кривого Рогу Вілкула на Першому міському телеканалі, де у Колесника є ефірний час.

Лідери різних політичних сил Кривого Рогу тепер мають бути обачними з Колесником. Перш ніж брати в команду, треба врахувати його слабкості до жінок і в цілому схильність зраджувати.

З людиною без моральних принципів важко будувати довгострокові відносини. Робочі або особисті. Бо хтозна, у який момент Колесник проявить свою сутність. Отак візьмеш зрадника в партію, а він і репутацію зіпсує і дров наламає, а потім втече.

54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

Читайте также

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам