Постраждалий від обстрілу ТРЦ Retroville допомогла відновити швейцарська компанія Glas Trösch

Швейцарська компанія Glas Trösch допомогла відновити будівлю ТРЦ Retroville Mall у Києві, яка була частково зруйнована внаслідок російського ракетного обстрілу у березні 2022 року.

Тоді внаслідок ворожого обстрілу почалась пожежа — вогонь завдав значної шкоди як самому ТРЦ, так і прилеглому 12-поверховому комерційному центру. Пошкоджень зазнали прилегли житлові будинки, школи та дитячі садки. Щонайменше 8 осіб загинули.

ТРЦ Retroville — дворівневий багатофункціональний комплекс, розташований в Києві. Це один з найбільших ТРЦ в Україні загальною площею 116280 кв м. Тут розташовані басейн, кінотеатр, фуд-корти, близько 250 магазинів.

Незамінним компонентом будівлі є ізоляційне скло. Компанія Glas Trösch працює в  Україні з 2002 року. На сьогоднішній день її доля на ринку склопакетів складає близько 30%.

Як повідомлялось раніше, власники ТРЦ звернулися до міжнародного бюро архітектурних рішень Design Hub International щодо проекту реконструкції будівлі. 20 березня 2023 року у Retroville відкрилася остання реконструйована частина торгової галереї. Наразі команда працює над відновленням повноцінної роботи ТРЦ.

54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам