Сучасні методики лікування спини та суглобів в медичному центрі Healthy&Happy

Боль в спине

Болі в спині та суглобах посідають одне з провідних місць серед причин поганого самопочуття та втрати активності. На жаль це явище дедалі молодшає, і вже в молодому віці люди починають відчувати біль та дискомфорт, який суттєво впливає на якість життя. Деякі процеси є незворотніми, але при належному лікуванні можна повернути радість життя та призупинити розвиток патологій хребта та суглобів. Розуміючи актуальність проблеми, в медичній мережі Healthy&Happy для діагностики та лікування проблем зі спиною та суглобами відкрили окремий відновлюючий центр вертебро-неврології та психотерапії.

Центр вертебро-неврології та психотерапії Healthy&Happy

Центр вертебро-неврології та психотерапії Healthy&Happy розташований по вулиці Володимирській. Його двері відкриті як для дорослих, так і для дітей з вродженими та набутими патологіями розвитку хребта та суглобів, а також для тих хворих, хто пережив травму або тривалий час був іммобілізований через хворобу.

Головне завдання Центру: відновлення руху та повернення до активного життя. В центрі можна отримати послуги з лікування спини, суглобів, пройти курс з реабілітації, яка направлена на відновлення фізичної активності після травм, тривалої хвороби та порушень неврологічного характеру, вирішити проблеми розвитку опорно-рухового апарату у дітей та дорослих. До медичного центру звертаються пацієнти з проблемами головного болю (мігрені), невритів, невралгій, защемлення нервових закінчень, а також з метою отримання консультативних прийомів у зв’язку психоемоційних та психосоматичних розладів.

Центр має потужну діагностичну базу, яка дозволяє виявити причини болю опорно-рухового апарату, м’язів, скутості суставів, а також головного болю. З діагностичних засобів використовуються рентгенографія, УЗД, електроенцефалографія, електрокардіографія. Функціональна діагностика пацієнтів, в деяких випадках, потребує проходження лабораторного обстеження. Це дає можливість нашим лікарям не лише підтвердити або спростувати діагноз, а й розробити найбільш ефективну тактику лікування та реабілітації.

В Центрі вертебрології, неврології та психотерапії мережі медичних центрів Healthy&Happy ми використовуємо сучасні провідні методики направленні на відновлення руху та загального самопочуття, в тому числі психоемоційного:

  • лікувальна фізкультура (ЛФК) для відновлення функцій суглобів і хребта;
  • фізіотерапевтичні процедури (електротерапія, ультразвукова, магнітолазерна терапія і т.д.);
  • лікувальні масажі;
  • мануальна терапія;
  • міофасціальний реліз;
  • кінезіотерапія;
  • ударно-хвильова терапія;
  • реабілітаційні програми по зміцненню хребта і суглобів на медичному тренажері LPG Huber LAB (Франція);
  • медикаментозне лікування, яке може застосовуватися як окремо, так і в комплексній терапії;
  • йога-терапія;
  • психотерапія і психодіагностика;
  • тілесно-орієнтована терапія і медична психологія.

До медичного центру звертаються за допомогою пацієнти, котрі мають:

  • постійний сидячий і малорухливий спосіб життя, відсутність фізичної активності;
  • спортсмени, які отримали професійні травми або потребують зняття спазмів після інтенсивних тренувань, в Центрі є окремий напрям — спортивна медицина;
  • проблеми з правильною поставою і скарги на больові відчуття в будь-якому відділі хребта (шийний, грудний, поперековий) і суглобах;
  • проблеми роботи опорно-рухового апарату внаслідок надмірних фізичних навантажень на організм;
  • вікові зміни, а також потребують відновлення рухової активності після перенесених захворювань або станів.

Центр надає повний спектр медичних послуг, направлених на профілактику, діагностику, лікування та реабілітацію захворювань хребта та суглобів. Досвідчені лікарі розробляють комплексну програму відновлення індивідуально для кожного пацієнта, враховуючи поточний стан пацієнта та досягнення основної мети — відновлення здоров’я. У нас працюють лікарі, чия кваліфікація визнана в усьому світі, а дехто з лікарського складу має навіть запатентовані власні авторські методики лікування.

Більше інформації про мережу медичних центрів Healthy and Happy

Сайт: www.hh.com.ua

Акредитація МОЗ України Серії МЗ №014735 від 03.02.2020 року

Ліцензія МОЗ України Серії АВ №431573 від 24.10.2013 року

Сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015 від 08.07.2019 року

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам