Суддя Верховного суду Васьковский потрапив у низку скандалів

Секретар судової палати з розгляду справ про банкрутство Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду України Олег Васьковський потрапив у колізію. Він фігурує у дисциплінарному провадженні 3-2259/0/7-23 у Вищий Раді Правосуддя, яке стосується банкрутства ПрАТ «Білицький завод «Теплозвукоізоляція». ЗМІ повідомляють, що серед членів ВРП є особи зацікавлені у розгляді справи заводу на їхню користь. Саме вони вирішуватимуть долю Васьковського за скаргою… своїх опонентів.

Разом з тим суддя може стати об’єктом ще одного дисциплінарного впровадження.

Мова йде про намагання ТОВ «Вардингс» захопити енергетичне обладнання київського заводу «Енергетик», який з 1998 року постачає струм сотням підприємств, у тому числі виробникам оборонної продукції.

Васьковський в умовах війни відклав розгляд справи і не дав жодної оцінки діям «чорного нотаріуса», який протизаконно зареєстрував електрокабелі як нерухоме майно. Також він не надав значення тому факту, що власником «Вардингс» є особа, досі прописана в окупованому Луганську, колишній співробітник «Луганськтепловоз», де зараз ремонтують російські танки.

Олег Васьковський – колишній голова Господарського суду Закарпатської області. Відомий тим, що прийняв рішення про банкрутство «Закарпатполіметали» на користь близького оточення та сім’ї Віктора Януковича.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам