Тарілки для мікрохвильовок

тарілка для мікрохвильовки

Тарілки для мікрохвильовок призначені для швидкого розмороження, приготування та розігріву їжі. Кожна мікрохвильова піч оснащена тарілкою (так званою скляною чашею), що обертається, забезпечуючи рівномірне нагрівання їжі.

Як правило тарілка для мікрохвильової печі виготовляється з міцного термоскла, яке витримує високі температури та не зношується. Якщо тарілка раптом зламалася, можна без проблем знайти та купити аналогічну. Не варто купувати тарілку у звичайному магазині, оскільки вона є конструктивним елементом мікрохвильової печі, що продається у спеціалізованих магазинах разом із побутовою технікою. Пропонуємо ознайомитись із широким асортиментом в нашому інтернет-магазині.

ЯК ВИБРАТИ ТАРІЛКИ ДЛЯ МІКРОХВИЛЬОВОК?

При виборі потрібно розуміти, що не всі тарілки однакові, тому необхідно враховувати:

  1. Діаметр тарілки. Розмір варіюється від 245 до 400 мм. Щоб визначити правильний розмір, вимірюємо розмір попередньої. Якщо це неможливо, знайдіть відстань від центру камери до задньої стінки, помножте його вдвічі і залиште запас 10-15 мм для вільного обертання.
  2. Модель мікрохвильової печі. Інформація розташована на задній панелі мікрохвильової печі. Ці дані стануть у нагоді при оформленні запиту в інтернет-магазині.
  3. Бренд. Це назва виробника. Як правило, краще купувати тарілку тієї ж марки, що й мікрохвильовку.
  4. Рельєф тарілки. Він може бути плоским або з поглибленнями, виступами та «ніжками». Це залежить від того, на чому обертається тарілка, тобто на перехіднику між двигуном духовки та тарілкою. Якщо це стяжка, то дно має западини та виступи, ролик гладкий;
  5. Розташування виступів знизу, можуть бути різного розміру і розташовуватися на різній відстані один від одного. Зазвичай виробник мікрохвильових печей для всіх своїх моделей випускає скляні тарілки з однаковим діаметром заглиблень, розташуванням виступів та «ніжок».

ВЕЛИКИЙ ВИБІР ЗАПЧАСТИН В МАГАЗИНІ МАЙСТЕР ПЛЮС

Інтернет-магазин Майстер Плюс пропонує широкий асортимент запчастин. Зокрема, тут можна купити тарілку для мікрохвильової печі від всесвітньо відомих брендів: LG, Samsung, Whirlpool, а також Panasonic. Переходьте одразу або на головну сторінку сайту, скориставшись функцією “Підбору запчастин”, або в розділ master-plus.com.ua/ua/mikrovolnovka/.

Залежно від діаметра, ви можете купити від найменшої моделі, діаметром 245 мм до масивної моделі, діаметром 400 мм. Також доступна популярна тарілка LG 3390W1G005H для мікрохвильової печі, діаметром 245 мм (під куплер).

Звертайтесь до менеджера Майстер Плюс, ми допоможемо вам вибрати правильну модель тарілки, а також підібрати інші запчастини для мікрохвильових печей. Для вибору, необхідно знати марку, модель та серійний номер мікрохвильовки.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам