Українська універсальна біржа – лідер у сфері торгів необробленою деревиною

Вже багато років поспіль постачальники, у яких є потреба брати участь у торгах необробленою деревиною, можуть зробити це через Українську універсальну біржу https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/kuplyu-derevynu-na-auktsionah-ukrainskoi-universalnoi-birzhi/. До учасників, звісно, є низка вимог, першою і обов’язковою серед яких є попереднє проходження акредитації. Зробити це можна дуже швидко і без зайвих витрат ресурсів – онлайн.

Важливість деревообробної промисловості

Враховуючи природні умови України, цілком логічно, що деревообробна промисловість виходить на перші позиції серед компаній, діяльність яких зміцнює економіку держави. Існує великий список підприємств, галузей і напрямків промислового виробництва, робота яких стала б неможливою без своєчасного постачання якісної деревини. Раціональне користування природними ресурсами в цілому і деревинною сировиною – зокрема, — це гарантія продовольчої та енергетичної безпеки держави, а також стабільності всього агропромислового комплексу.

Важливе про лісокористування та деревообробку

Для того, щоб не зіткнутися із якимось непорозуміннями, які зашкодять стабільній роботі тієї чи іншої компанії, потрібно своєчасно відстежувати актуальність законодавства стосовно торгівлі необробленою деревиною. Так, у липні 2021 року було прийнято такі нововведення:

  1. Обов’язково не тільки мати в наявності всі необхідні документи та дозволи, але й своєчасно пройти (або продовжити) акредитацію: ця умова стала як для покупців необробленої деревини, так і для її продавців. Протермінована або відсутня акредитація автоматично означатимуть неможливість подавати заявку на участь у торгах з того чи іншого боку.
  2. Для виставлення на торги деревини агенти повинні мати спеціальну ліцензію, як, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа». В свою чергу, біржа має справу виключно з акредитованими учасниками.
  3. Виставити на аукціон можна необроблену деревину як постійних лісокористувачів, так і для індивідуального використання, за умови дотримання затверджених кошторисів.

Українська універсальна біржа – це дещо більше, ніж просто дотримання всіх норм і правил законодавства. Торги за допомогою її ресурсів завжди мають найвищий рівень організації, крім того, вона доступна кожному, хто має справу із ринком необробленої деревини. Вже більше двадцяти років партнери біржі виявляють високий рівень довіри, характеризуючи її як компанію, що постійно всебічно розвивається, вдосконалюється, йде в ногу із часом та є справді надійним партнером, у стабільності якого можна бути впевненим.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам