Вигідні депозити: де розмістити гроші під високий відсоток та з гарантією

500 гривен

Багато хто замислюється про те, як зберегти та примножити свої кошти. Класичним, надійним та безпечним варіантом є депозити в банках, найкращі умови за якими пропонує Кредит Дніпро.

Ключові особливості

Банк Кредит Дніпро є одним із найбільш відомих та популярних в Україні, показуючи стабільно високі фінансові показники. Для клієнтів тут пропонується найсучасніший сервіс, різноманітні банківські продукти, у тому числі й низка програм з депозитів, які можна відкрити у гривні, доларах, євро на будь-який період часу, під високі відсотки від 9 до 16% річних. Мінімальна сума вкладу становить лише 500 гривень, а максимальна не обмежена. Можна вибирати зручну схему виплати відсотків, одержуючи їх щомісяця, або всю суму наприкінці терміну дії договору.

Як відкрити депозит вигідно

Є кілька способів відкрити вигідний депозит у банку Кредит Дніпро, з яких ви можете вибрати для себе найбільш зручний. Сайт має максимально зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, скориставшись яким можна подати заявку на відкриття депозиту, або ж здійснити всі необхідні дії самостійно через електронний особистий кабінет.

Банк Кредит Дніпро має власний додаток для мобільних платформ iOs та Android, який ви можете завантажити з офіційних маркетплейсів App Store або Google Play. Додаток має весь необхідний функціонал, зокрема дозволяє самостійно відкривати депозити. Пройти швидку ідентифікацію можна через Дію, або через відеоконференцію.

Також можна відвідати одне з відділень банку, співробітники якого нададуть усі необхідні консультації, розкажуть про кожну з пропонованих депозитних програм, після чого допоможуть визначитись та підготують договір.

Для існуючих клієнтів банку, наприклад, із зарплатними картками, діють спеціальні умови

Основні переваги

Депозити від банку Кредит Дніпро це сучасний вибір, до переваг якого належать:

  • привабливі умови; висока процентна ставка;
  • різні валютні рахунки;
  • мінімальна невелика сума депозиту, максимальна без обмежень;
  • щомісячні виплати відсотків на картку або наприкінці строку вкладу;
  • повний контроль коштів, особистий електронний кабінет на сайті банку та зручний додаток на мобільний;
  • конфіденційність, захист персональних даних, дотримання всіх правил та вимог чинного законодавства України.

Для кожного з клієнтів забезпечується персональний підхід, додаткові консультації можна отримати безкоштовно, по телефону або написавши через форму зворотного зв’язку на сайті банку.

54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам