Зареєструйтесь на 1vin та отримайте бонус в розмірі 500%

Всі шанувальники ставок на спорт вважають за краще вибирати букмекерські компанії, які пропонують не лише великий вибір подій та високі коефіцієнти, а й щедрі бонусні винагороди. Тому 1win офіційний сайт має великий попит серед беттерів. Програма нарахування бонусів дозволяє суттєво збільшити розмір фінансових вкладень гравців на порталі 1 win бк. При цьому першу винагороду можна отримати одразу після реєстрації особистого кабінету на сайті.

Бонусна програма букмекера 1vin.co.ua використовується як рекламний інструмент для залучення в свою команду нових гравців та підтримки інтересу у постійних клієнтів. Але перед тим, як отримати бонуси, варто спочатку ознайомитись з їхніми умовами активації та іншими особливостями.

Особливості бонусу 1-win

1він бк пропонує всім новачкам одне з найпривабливіших заохочень серед можливих варіантів. Після внесення першого депозиту беттер може отримати замість 200% надбавки одразу 500%.

Щоб отримати свою нагороду на 1 він сайті та використовувати її для ставок, знадобиться виконати такі дії:

  • Завантажити офіційний ресурс букмекерської компанії 1vin;
  • Пройти просту процедуру реєстрації особистого кабінету – важливо, що на момент заповнення анкети гравцеві не потрібно давати згоду на додаткові умови договору. Бонус нараховується всім новим клієнтам у автоматичному режимі;
  • Вибрати один із найзручніших та найнадійніших платіжних інструментів для внесення коштів на рахунок та подальшого зняття грошей. Депозит повинен знаходитися в межах 100-5500 грн. Максимально допустимий розмір бонусу, встановлений на 1-vin бк, становить 27500 грн, тому беттери самостійно можуть вирішити, яку суму вносити на рахунок;
  • Нарахування бонусу здійснюється відразу після внесення депозиту. Гроші приходять на спеціальний додатковий рахунок.

Головна умова для отримання вітальної винагороди на 1win сайті полягає в тому, що суму бонусу необхідно повністю відіграти протягом 14 днів. В іншому випадку кошти будуть анульовані.

Як користуватись бонусом 1 win

Щоб отримати бонусні гроші, знадобиться виконати низку умов акції. Для початку потрібно зробити ставку на всю суму бонусу. При цьому значення коефіцієнта має бути не менше ніж 3.0. Така умова досить ризикована, але результат того вартий. Приймаються лише ставки типу ординар. Відіграти бонус за допомогою експрес ставок чи систем не вдасться. при цьому спортивну подію можна обирати з будь-якої категорії. Режим гри також встановлюється будь-який – лайв чи прематч.

Додатковою позитивною умовою бонусних заохочень від 1vin partners при виграшній ставці вважається повернення на основний рахунок 5% від суми парі, яка була укладена на 1-win сайті. Щоб відіграти всю суму винагороди, знадобиться зробити не менше 20 ставок. У разі програшу бонусних грошей або закінчення терміну дії нагороди беттерам пропонує відіграти лише певну частину бонусу.

Правила використання бонусів на 1-win сайті

Використовувати бонус від букмекерської контори 1він дозволяється лише у рамках проведення зазначеної акції. Умови досить прості, але й використовувати бонусні кошти на власний розсуд не допускається. Винагорода використовується тільки на ті парі, які вказані в умовах акції. На сторінці її опису можна ознайомитися з допустимими значеннями коефіцієнтів, типом ставки та її розміром. Крім того, відіграти бонусні кошти можна не тільки в ставках на спорт, але й і в онлайн казино 1-vin.

Для вибору спортивної події слід відкрити головне меню і підібрати вид спорту, що цікавить. Найбільший попит має футбол, тому розпис на нього максимально щільний. Ставити реальні гроші варто лише в тому випадку, коли впевнені у результаті зустрічі, а вкладені фінанси не завдадуть великого збитку бюджету у разі програшу.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам