Титарчук протестует против преступной халатности власти

Кандидат у мери Києва від Союзу Лівих Сил Валерій Татарчук, який раніше зняв свою кандидатуру на користь кандидата від Блоку Литвина Віктора Пилипишина, висловив протест проти халатності та порушень правових норм з боку влади, у зв’язку з тим, що його прізвище не було викреслене із виборчого бюлетеню.

«Оскільки нас з Віктором Пилипишиним єднає спільність поглядів та однакові підходи до вирішення багатьох проблем, я вирішив зняти свою кандидатуру на його користь, подав відповідну заяву до ТВК та оприлюднив це рішення в пресі, — відзначив Валерій Титарчук — Але сьогодні у бюлетені напроти свого прізвища я не побачив позначки «Вибув», що можна розцінювати або ж як звичайну халатність, або ж як злочинну провокацію.

Очевидно, комусь не подобається єднання людей, які розуміються на столичних проблемах, адже серед столичних політиків більше поціновують чорний піар та брудні технології, ніж професійну роботу. Тому я ще раз заявляю про незмінність своєї позиції. Я цілком підтримую Віктора Пилипишина і буду домагатися покарання винних у порушенні не лише моїх особистих прав, як виборця, але й прав усіх киян».

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам