Таможенники спасли Украину от отравленного мяса

Українські митники завадили ввезенню в Україну 10 тонн контрабандного м’яса. Це відбулось 4 вересня 2009 року на митному посту «Ягодин» Ягодинської митниці. З боку Республіки Польща увійшов вантажний автомобіль, який прямував до однієї луцької фірми. Водій подав до митного контролю документи на вантаж „блоки будівельні” загальною вагою 23000 кг.

В процесі митного контролю було встановлено, що будівельні блоки насправді складають незначну долю вантажу, автомобіль завантажений ними лише для видимості. В його кузові митники виявили 20 упакованих піддонів, обгорнутих фірмовою плівкою заводу з написом „SOLBET”. В 14 упаковках лицьову сторону складав один ряд будівельних блоків, решту ж простору в кожному піддоні займали два ряди ящиків з м’ясопродуктами, прихованих від митного контролю. Орієнтовна вага м’яса — 10 тонн.

Зрозуміло, що м'ясо транспортувалось не у холодильниках, тому його поява на українських ринках та у магазинах могло привести к справжній епідемії отруєнь. За цим фактом вирішується питання щодо складання протоколу про порушення митних правил та відкриття кримінальної справи, повідомляє прес-служба Держмитниці.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам