Единый центр не подтверждает информацию Луценко о партийной принадлежности задержанных злоумышленников

На сьогодні керівництво Єдиного Центру не має обґрунтованого підтвердження про належність до партії викритих міліцією зловмисників, які діяли на Київщині. Інформацію про затримання групи людей з партквитками Єдиного Центру, які грабували ювелірні крамниці та пункти обміну валют, оприлюднив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Одразу ж після того, як головний міліціонер виступив із черговими сенсаційними заявами, Секретаріат Єдиного Центру опитав керівників регіональних організацій партії. На даний час ми не маємо жодних підстав підтвердити правдивість слів урядовця. Наші колеги, у тому числі з осередків у Київській області, не повідомляють про будь-які інциденти між нашими партійцями та правоохоронними органами. Однак ретельна перевірка заяв міністра продовжується.

Водночас звертаємо увагу на очевидну політичну складову у висловлюваннях міністра: він не стверджує, що знайдені у зловмисників партійні квитки Єдиного Центру справжні, але водночас чітко називає партію. Це зроблено для того, аби в суспільній уяві прив’язати Єдиний Центр до сумнівних, злочинних діянь.

Це улюблений прийом міністра, який за посадою мав би дотримуватися презумпції невинуватості. Саме тому Голова Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль підготував офіційний запит пану Луценку. Він має навести точні та беззаперечні підтвердження того, що грабіжниками дійсно були саме члени Єдиного Центру. В іншому випадку партія залишає за собою право звернутися до суду з позовом про захист репутації. У разі, якщо визнані судом, а не міністром Луценком, злочинці дійсно належать до наших лав, вони будуть негайно і з ганьбою вигнані з Єдиного Центру.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам