Криль: Единый центр призывает все политпартии поддержать внедрение открытых списков на местных выборах

Цього тижня, усі обласні організації Єдиного Центру по всій Україні проведуть круглі столи за участю представників регіональних організацій політичних партій та депутатів місцевих рад. Мета – підписання Звернення до кандидатів у президенти України із вимогою підтримати запровадження відкритих списків на місцевих виборах. Про це повідомив народний депутат, Голова Єдиного Центру Ігор Кріль під час візиту до Львова.

Він констатує, що кожен кандидат на пост президента у своїй передвиборчій риториці постійно говорить про необхідність відкритих списків. «Так навіщо нам чекати закінчення президентських виборів? Зараз є шанс основним кандидатам на пост президента довести, що їх слова не розходяться з діями. Підтримайте це рішення у парламенті, і вже 30 травня 2010 року ми будемо обирати ради всіх рівнів за відкритими списками», — заявляє Ігор Кріль.

Політик переконаний, що «зараз оптимальний час для внесення змін до виборчого законодавства. І ми закликаємо усіх основних політичних гравців забути про те, що ми є політичними опонентами і об’єднати зусилля задля зміни виборчого законодавства».

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам