Заявление Киевской областной организации Партии регионов

Заява Київської обласної організації Партії регіонів щодо неприпустимості переслідування з політичних мотивів Голови Обухівської районної організації ПР, керівника НАК «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна.

Київська обласна організація Партії регіонів висловлює протест діючій владі у зв'язку з незаконним силовим затриманням Голови Обухівської районної організації ПР, керівника НАК «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна та рішенням суду про заставу для нього в 1,5 млрд грн.

Сьогоднішня влада, очевидно, взяла на озброєння усі незаконні репресивні методи, проти яких сама й виступала. Особливо цинічним виглядає незаконне затримання Євгена Бакуліна і силове захоплення приміщення НАК «Нафтогаз України» якраз у той день, коли прем'єр-міністр України підписав політичну частину угоди про асоціацію з Європейським Союзом, де задеклароване суворе дотримання законності і демократичних цінностей.

Але дії нинішньої влади свідчать про протилежне: нездатні знайти справжніх фігурантів корупційних схем у нафтогазовій галузі, вирішити питання із втратою територій, засиллям банд формувань у регіонах України, підконтрольні владі правоохоронні органи розпочали переслідування людей, які чесно продовжують виконувати свій професійний обов'язок, але є неугодними з політичних мотивів.

Хіба може бути аргументом демократії зграя автоматників, яка залякує жінок у державній компанії? Хіба може вважатися законним силове затримання людини, у якої медики констатували гіпертонічний криз і якій потрібне термінове медичне втручання? А рішення суду про заставу для Євгена Бакуліна у розмірі 1,5 млрд.. грн. свідчить про використання української судової системи діючою владою як інструменту розправи з політичними супротивниками.

У зв'язку з цим Київська обласна організація Партії регіонів заявляє про неприпустимість переслідування будь-кого з політичних мотивів у країні, яка декларує європейські демократичні цінності та вимагає від влади діяти виключно у правовому полі.

Київська обласна організація ПР також закликає омбудсмена взяти справу Євгена Бакуліна на особистий контроль, а міжнародну спільноту — вплинути на нову українську владу і зупинити політичні репресії в країні.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам