Калетник обвинил Генпрокурора в «выполнении заказа Хозяина» (заявление)

Действия Генеральной прокуратуры являются политическим преследованием и желанием отвести расследование трагедии на Институтской от истинных организаторов стрельбы, но рано или поздно это преступление будет раскрыто. Об этом заявил народный депутат Верховной Рады седьмого созыва, бывший первый заместитель Председателя Верховной Рады Украины Игорь Калетник, комментируя начало досудебного расследования, открытого Генеральной прокуратурой по факту проверки его налоговой декларации за 2013 год.

По мнению Калетника, заявления и преследование со стороны Генеральной прокуратуры являются абсурдными, поскольку средства на его личном счету прошли соответствующую проверку и с них были заплачены налоги в государственный бюджет. Эта сумма была внесена в декларацию им персонально и такое расследование – это очередная попытка прокуратуры использовать надуманный компромат против политика.

Ниже приводим полный текст заявления:

«Сьогодні я в черговий раз був здивований абсурдними заявами Генеральної прокуратури про те, що відносно мене порушено чергове кримінальне провадження по статті 368 -2 ч. 2! Одержання службовою особою неправомірної вигоди!!!! Інакше як абсурдним це досудове провадження назвати не можу! В народі про таке кажуть: не мав вовк чим, то ликом. Це не перша спроба використати надуманий компромат проти мене! Ці висновки Генеральна прокуратура в особі видатного фахівця юриспруденції міліціонера Яреми зробила, вивчаючи мою декларацію, яку я особисто заповнив і подав в належному порядку до належної інстанції! Хотів би звернути увагу Яреми і йому подібних, що пора б і їм подати декларацію, в якій буде вказано реальне майно, яким вони володіють! А не декларацію-пустографку! Показати свої власні прибутки та подати їх відразу до люстраційного комітету! Кошти, які були в мене на особистому рахунку Банку Райфайзен Аваль, пройшли відповідну перевірку каплайнсу і з них сплачені всі податки до держбюджету України! Громадськість має звикнути до того, що боятися потрібно не тих, хто декларує, а тих, хто з року в рік не декларує нічого, але шикує на широку ногу, як це робить в тому числі і генпрокурор Ярема! Я можу допомогти йому згадати про все, що в нього є! Я чекав, що Ярема нафантазує чергову нісенітницю, оскільки моє головування на пленарному засіданні ВРУ 16 січня відповідає Законам України і судової перспективи не має. Якщо в моїх діях шукати кримінал, то так як вів засідання Турчинов можна його судити на довічне ув'язнення. Все це є політичним переслідуванням і бажанням трагедію на Інститутській відвести від істинних організаторів стрілянини і цинічних вбивць Небесної сотні. Рано чи пізно цей злочин буде розкрито.

Що ж до суті самих законів 16 січня, окремі з яких були через декілька днів скасовані, то за них сьогодні потрібно говорити в позитиві, бо вони прийняті новою владою! Та існують у всіх країнах світу! В тому числі — про заочне кримінальне засудження! Я не проти, щоб Ярема, виконуючи замовлення Хазяїна, потренувався зробити це на мені! Прийде час, і він відчує на собі всі солодощі діючого українського законодавства! І не тільки він! А зараз я рекомендував би йому пити пігулки риб’ячого жиру! Вони допоможуть не втратити пам'ять!»

Источник: Главком
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам