«Воля народа»: произошедшее в Мукачево – наглое нападение бандитов под прикрытием патриотических лозунгов

Сегодня в спортивный комплекс «Антарес» в Мукачево, где находится офис депутата фракции «Воля народа» Михаила Ланьо, пришли люди, представившиеся представителями «Правого сектора», с просьбой помочь их побратимам, возвращающимся с фронта. От депутата они получили позитивный ответ и готовность предоставить соответствующую материально-техническую помощь.

Жодних конфліктних акцентів при спілкуванні не виникло. Представники офісу депутата жодним чином не провокували і не мали вогнепальної зброї. Але під час розмови на дворі відбулась провокація — з невідомих причин пролунав постріл і було вбито невідому людину і представники «Правого сектору» терміново поїхали у невідомому напрямку.

Міліція почала переслідування нападників. Всі інші події офіційно повідомило МВС у ЗМІ – бандити почали перестрілку із правоохоронцями, у наслідок якої поранені і вбиті люди.

Всі дії, що були на території спорткомплексу зафіксовано камерами зовнішнього нагляду і всі відеозаписи будуть терміново передані МВС та СБУ.

Депутатська група «Воля народу» ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ, ВСЕ ЩО ВІДБУЛОСЯ У МУКАЧЕВІ — ЦЕ ЗУХВАЛИЙ НАПАД БАНДИТІВ ПІД ПРИКРИТТЯМ ПАТРІОТИЧНИХ ЛОЗУНГІВ. КРІМ ТОГО ЦЕ ЖОРСТКА І НАХАБНА ПРОВОКАЦІЯ, ЯКА СПРЯМОВАНА НА ДЕСТАБІЛІЗАЦІЮ СИТУАЦІЇ НА ЗАКАРПАТТІ І СПРОБА ЗУХВАЛОГО ПОЛІТИЧНОГО ШАНТАЖУ ТА ТИСКУ ЦІНОЮ ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ.

Депутатська група «Воля народу» звертається до Президента України ,Міністра внутрішніх справ , Голови СБУ із вимогою термінового блокування та нейтралізації бандитського угрупування та публічного розслідування даного факту бандитизму!

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам