Наливайченко отдыхал в Италии вместо со скандальным губернатором-«регіоналом»


Екс-голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко під час минулих новорічних свят відпочивав в Італії разом з екс-губернатором Київщини Анатолієм Присяжнюком. Про це на своїй сторінці Фейсбук написав політичний експерт Володимир Манько.

«Інсайдерські джерела повідомляють, що з першого по восьме січня цього року, без дозволу самої служби і Президента, разом з розшукуваним екс-губернатором Присяжнюком і, увага, в супрповоді кількох дівчат, Наливайченко літав у Рим чартерним рейсом UR LDB". Чи правда це, пане Наливайченко? Якщо так, то про які зміни в країні може йти мова? Про яке очищення влади? Якщо голова СБУ відпочиває разом із розшукуваною особою за рахунок олігархів!", — зазначив експерт.

Крім того, стало відомо, що Наливайченко дістався Європи літаком Льовочкіна. Про це заявляє народний депутат від Народного фронту» Тетяна Чорновол. «На минулий новий рік він літав до Італії саме літаком Льовочкіна. Також на тому літаку перебував і екс-народний депутат і головний фінансист «Свободи» Ігор Кривецький.

Джерела, близькі до оточення Наливайченка, називають і марку літака, на якому екс-очільник СБУ у компанії «свободівця» та «регіонала» дістався до Італії. Це був Cessna 686 Citation Sovereign NVR-LDB. Як відомо, авіакомпанія «Соверен» належить Льовочкіну та Бойко.

Нагадаємо, Анатолій Присяжнюк, з яким Наливйченко ймовірно відпочивав у Італії, був незмінним головою Київської облдержадміністрації часів Януковича. За час перебування на посаді вибудував тіньові схеми земельних оборудок, при яких частину відкатів отримував сам Присяжнюк, а іншу – правоохоронні органи області.

Источник: prportal.com.ua/Fakty/nalivaychenko-pid-chas-novorichnih-svyat-rozvazhavsya-z-prisyazhnyukom-za-rahunok-oligarhiv

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам