MNP как инструмент обогащения ООО "Финансовая компания Юапей"

Зачем владельцы компании «ЕсАйЦентр» пытаются получить доступ к базе данных мобильных операторов? Поискать ответ на этот вопрос я решил после ознакомления с публикацией «Опыт ЕДАПС на службе«ЕсАйЦентра »автора Сергея Игнатенко.

Мій колега провів достойне розслідування, але одразу відчувається, що він не зовсім чітко орієнтується у всіх нюансах роботи електронних платіжних систем.

Тому дозвольте висловити і свою точку зору навколо цього скандального тендеру по впровадженню послуги MNP.

І так, навіть школяру відомо правило, що ніхто нічого безоплатно не робить. Відповідно, усі учасники конкурсу очікували отримати для себе якийсь зиск. Логічно, що це повинен бути прибуток для підприємства. Але таке правило працює тільки у розвинених країнах. У нас, зрозуміло, абсолютно ні. Нагадаю, що запропонована ціна на тендері коливалась від 26,9 млн.грн. до 107,6 млн.грн.

Найнижчу ціну запропонувало ТОВ «Huawei Ukraine» — 26,9 млн.грн., найвищу «Ericsson Україна» — 107,6 млн.грн. Переможець ТОВ «Діалінк» — 71,7 млн.грн. Ціну нижче переможця також запропоновано і ТОВ «ЕС АЙ ЦЕНТР» — 39,6 млн.грн.

Одразу після оголошення результатів торгів ТОВ «ЕС АЙ ЦЕНТР» «затягав» організаторів торгів (УДЦР) по Антимонопольному комітеті України та ще погрожує судами.

До речі, ТОВ «Технічний Центр Інтернет» який йшов в парі з
ТОВ «Huawei Ukraine» теж подав скаргу в АМК та позов до суду.
Але з ними все просто та зрозуміло.

Група осіб із «бандитської влади» як ображені за те що їм не вдалось у 2013 році побудувати злочинну схему, яка б надавала їм дохід в сумі 3 копійки від кожного дзвінка, а це понад 30 мільйонів американських доларів на рік, просто скандалять та судяться щоб компрометувати діючу владу.

Але не будемо відволікатись та повернемось до наших головних героїв Зараховича Анатолія Йосиповича та Зараховича Дмитра Анатолійовича.
Тут все цікавіше.

Відмовитись від прибутку за конкретною угодою можна тільки тоді, коли ставиться на меті отримати надприбутки за іншими угодами.

А тепер уважно: деталі

Зараховичів не дуже цікавить отримання прибутку від угоди по впровадженню послуги MNP в Україні, причому прибутку як від створення так і від обслуговування системи (Дмитро Зарахович публічно заявляв, що компанія «ЕсАйЦентр» розраховує на прибуток у 5 млн.грн.).

Головна мета — отримати вільний доступ до всіх мобільних телефонів в Україні, що потрібно для зовсім іншого і масштабнішого бізнесу цієї родини.

ТОВ "Фінансова компанія Юапей" (UAPAY), яке входить в сімейний Softinvest Holding Зараховичів, 09.12.2015 отримало від Національного банку України ліцензію за № 20 на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, щоб надавати послуги безготівкові фінансові послуги.

По перше, сплачувати комунальні платежі, Інтернет, телебачення, мобільний і телефонний зв'язок, здійснювати перекази з карткового рахунку однієї особи на картковий рахунок іншої.

Поряд з цим UAPAY здійснює послугу «Перекази за номером телефону», тобто клієнт може перерахувати кошти із свого карткового рахунку на картку іншої особи знаючи тільки його мобільний номер телефону.

По друге – це оплата з мобільного рахунку.

Вже на сьогодні ПрАТ «Київстар» за підтримки UAPAY впроваджено сервіс, який дозволяє отримати кошти з мобільного рахунку в формі готівки у відділеннях ТОВ «Нова пошта» у касах ТОВ «Пост фінанс».

І з кожного такого переказу UAPAY отримує свої комісійні. І чим більша клієнтська база, тим більші й прибутки.

Преференції для UAPAY зрозумілі. Маючи вільний доступ до бази даних всіх мобільних телефонів за допомогою SMS повідомлень без додаткових обмежень отримується можливість рекламувати послуги, які надає UAPAY.

А головне, Зараховичі як інтегратори системи по впровадженню MNP можуть мати важелі адміністративного тиску на всіх операторів зв'язку, що надасть їм можливість розширювати спектр послуг, зокрема платежів з мобільних рахунків через UAPAY.

Висновок очевидний, Зараховичам впровадження послуги MNP потрібно виключно для отримання бази даних мобільних операторів задля отримання можливості розширення кола своїх абонентів, які користуються та зможуть користуватись послугами, що надає ТОВ "Фінансова компанія Юапей" (UAPAY).

Григорій Височин

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам