Кордіцепс придбати в Україні

Системний препарат Тайна Тибету

Офіційний сайт: https://good-health.com.ua/

Популярні статті по результатам про кордіцепс: https://www.asteroid.com.ua/

Безкоштовна консультація тел. +38 068 5617551

Склад: экстракти кордицепса, лінчжі, агаріка бразильского, прополісу, купени душистої, эпімедіуму, офіопогона японського.
Рідка форма — засвоєння 99,98% (стерильний розчин на воді, сертифікація по GMP з
клінічними випробуваннями).
Поліформула поєднання трьох вищих лікарських грибів кордицепса та лінчжі та агаріка бразильського багаторазово посилює ефект кожного із компонентів – має місце принцип синергізму.
Природний антибіотик, імуномодулятор, системний препарат для регуляції основних систем життєдіяльності: серцево — судинної, ендокринної, нервової, імунної, кровотворної, відновлює функції печінки та нирок.

 

Чому саме кордицепс від компанії ASTER?

Почему имменно кордицепс от компании ASTER ?✔ Міжнародні стандарти безпеки харчових продуктів гарантує Державний знак КНР
‍✔ GMP сертифікат
✔ У рідкому вигляді (Рідка форма кордицепсу та лінчжі Таємниця Тибету ефективніша за капсули з сухим порошком кордицепсу в 10-15 разів за рахунок сублінгвального прийому (під язик) — засвоєння 99,98%)
✔ Дикоросла сировина
✔ Пройшов сертифікацію Інституту токсикології та екогігієни ім. Л.І. Ведмедя м. Київ

Відео про Кордіцепс

 
Рідка форма кордицепсу та лінчжі Таємниця Тибету ефективніша за капсули з сухим порошком кордицепсу в 10-15 разів за рахунок сублінгвального прийому (під язик) — засвоєння 99,98% 

Властивості екстракту Тайна Тибету:

1. Біоенергетичний імуномодулятор, біокоректор швидкої дії.
2. Загальнозміцнюючий засіб. Нейтральний тонік є регулятором, при цьому не стимулює підвищення серцевого ритму, АТ та інше.
3. Сильнодіючий природний противірусний та антибактеріальний засіб.
4. Екстракції вищих лікарських грибів покращують реологічні показники крові,
попереджають тромбоутворення, підвищують обмін речовин у паренхіматозних органах.
5. Найсильніший антиоксидант. Гриб Кордіцепс та Лінчжі – це профілактика цирозу
печінки, раку та гепатиту. Гальмує процеси старіння в організмі, а також це профілактика серцево-судинних захворювань та порушення імунітету.
6. Пригнічує вогнище пухлини та запобігає поширенню метастазів. Уповільнює утворення колоній пухлинних клітин меланоми, карциноми Ерліха чи фібросаркоми.
7. Протизапальний засіб.
8. Збільшує стійкість організму до нестачі кисню (кисневого голодування) при посилених фізичних навантаженнях. Ефективними є вищі лікарські гриби при симптомах серцево-судинної блокади та захворюваннях, включаючи аритмію, стенокардію, втрату памяті, втому.
9. Добре виводять із організму речовини токсичного характеру, у тому числі продукти
метаболізму ліків. Прискорює регенерацію клітин ниркових канальців при їх ушкодженні. Один із захисних механізмів дії Кордицепсу при ураженні нирок токсинами.
10. Сильний гепатопротектор. При жировій інфільтрації печінки застосування кордицепса та лінчжі найбільш ефективно, тому що ефект гепатопротектора поєднується з
поліпшенням показників у разі порушення жирового обміну.
11. Позитивно працює при порушенні ліпідного обміну.
12. Профілактика прогресування та розвитку атеросклерозу.

Відгуки про компанію Aster

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам