Америка больше не верит Виктору Ющенко

Редакція Інтернет-видання “Версії.com.” приносить свої вибачення міжнародній громадській організації Українському Конгресовому Комітету Америки та її представнику в Україні Губській Вікторії Петрівні за те, що 26.05. 2003 року на нашому сайті було розміщено матеріал під заголовком “Америка більше не вірить Віктору Ющенку” (автор Костянтин Куців), передрукований з газети “Грані” від 26-31 квітня ц.р. №6 (151), який не відповідає дійсності в цілому.

У цій статті згадано про громадську діяльність Українського Конгресового Комітету Америки ( УККА) в Україні та її директора Вікторію Губську. Журналіст посилається на інтерв’ю з Вікторією щодо діяльності політичного блоку “Наша Україна” та його лідера Віктора Ющенка. Насправді такого інтерв’ю директор київського бюро УККА не давала.

Відповідно до свого Статуту Український Конгресовий Комітет Америки є громадською, благодійною організацією, яка займається загальноосвітньою й просвітницькою роботою в Україні та представляє українсько-американську громаду перед урядовими й громадськими чинниками як в Україні, так і США.

УККА не підтримує жодної політичної партії чи блоку і не бере на себе відповідальності щодо політичних оцінок партій, блоків і їх лідерів.

Цією публікацією було скомпрометовано Український Конгресовий Комітет Америки — одну з найбільш впливових та чисельних громадських організацій українців Північної Америки, яка має вже більш як 60-літню історію, а також було вкладено у вуста представника цієї організації неправдиву інформацію, що містила наклеп на багатьох шанованих, відомих та авторитетних українських політиків. Це нанесло всім їм непоправну моральну шкоду та принизило їх честь і гідність.


Опублікований матеріал, як виявилось, є суцільною вигадкою та припущеннями журналіста, який маніпулюючи інформацією, що не відповідає дійсності, надрукував лише власні оціночні судження.

Редакція Інтернет-видання “Версії.com.” приносить свої вибачення також усім згаданим у цій статті особам.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам