Ирена Кильчицкая: «Кабмин и МВД ежедневно устраивают провокации против киевлян»

Сьогодні заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька заявила, що Кабмін та МВС в особі міністра Юрія Луценка, через КРУ і управління держказначейства в Києві використовують тотальний адмінресурс, влаштовуючи щоденні провокації проти киян і проти виплат соціально незахищеним, а також столичним медикам.
«Заяви керівника Головного контрольно-ревізійного управління Миколи Сивульського про ряд перевірок у столичній мерії ще раз підтвердили, що політика уряду Юлії Тимошенко спрямована проти кожного киянина, всупереч демагогії прем'єр-міністра України про відсутність перешкод з боку уряду щодо виплат столичним медикам і соціально незахищеним громадянам», – заявила Ірена Кільчицька.

Вона додала, що Юлія Тимошенко несе пряму відповідальність за роботу КРУ, оскільки цією структурою керує її колишній підлеглий по бізнесу Микола Сивульський, який очолював з 1997 по 1998 рр. «Український газоресурсний консорціум», одним із засновників якого була корпорація Юлії Тимошенко «ЄЕСУ». Саме Микола Сивульський був у звинуваченний в економічних правопорушеннях у 1998 і 2004 роках.
«Сьогодні не припиняється цілеспрямоване перешкоджання київській мерії виплачувати муніципальні надбавки і соціальні допомоги киянам.

МВС продовжує влаштовувати щоденні провокації під виглядом пошуку агітаційних листівок», – підкреслила заступник голови КМДА.
«Виплати киянам зі збільшеного командою мера Києва Леоніда Черновецького бюджету є нашим зобов'язанням перед мешканцями столиці. Ми й надалі розвиватимемо цей напрямок роботи. Разом з тим закликаємо політиків не робити піар-акцій на відбиранні грошей у киян і припинити тиск на Головне управління соціального захисту населення КМДА та Київський міський центр з нарахування і здійснення соціальних виплат», – додала Ірена Кільчицька.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам