Олесь Довгий: “Я получил второй кредит доверия”

Сьогодні на засіданні Київської міської ради її секретарем було вдруге обрано члена Блоку Леоніда Черновецького Олеся Довгого.

Коментуючи результати голосування, Довгий зазначив: «Факт мого обрання я оцінюю як великий кредит довіри та високу відповідальність. Я не оцінюю його з позиції власного успіху та перемоги».

Водночас новообраний секретар міськради вважає, що депутати «винесли важливий урок з попередньої діяльності». «Політичні ігри не йдуть на користь киянам. Ось той урок, який ми засвоїли і який я найбільше ціную у даний момент», — зазначив він.

Олесь Довгий також заявив, що співпрацюватиме з кожним депутатом, незалежно від політичних кольорів. За його словами, захисне скло перед президією міської ради буде демонтовано. «Це стане першим кроком до відкритого діалогу у сесійній залі. Більше нікому не вдасться спровокувати мене на якісь конфлікти», — зазначив Довгий.

Він також запевнив, що у своїй діяльності міська рада керуватиметься виключно Регламентом. «Усі особисті амбіції та вподобання мають бути відкинуті. Саме Регламент повинен стати основою нашої роботи», — переконаний він.

Водночас О.Довгий закликав перетворити Київраду перш за все на господарський, а не політичний орган. «Саме тому я відмовляюся ділити сесійну залу за політичним принципом – на більшість та меншість, на владу і опозицію. Ми повинні об’єднатися заради єдиної мети – розвитку столиці та підвищення добробуту киян», — підкреслив секретар Київради.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам