Депутат Европарламента Пискорский считает проведение "Сильной Украиной праймериз свидетельством демократизации выборов

Депутат Європарламенту, голова Польської демократичної партії Павло Піскорський вважає проведення політичною партією "Сильна Україна" праймеріз (внутрішньопартійного голосування з метою визначення найсильніших кандидатів від політсили для участі в офіційних виборах) свідченням демократизації виборчого процесу.

Про це повідомив Піскорський.

"Це дуже важливий крок у демократизації виборчого процесу й поліпшенні політичного простору країни. Це прогресивна ідея, особливо для молодих демократій, таких як Польща й Україна", — наголосив депутат.

На його думку, проведення праймеріз зробить політичний процес більш зрозумілим і прогнозованим для рядових громадян.

"Часто політики дуже далекі від своїх виборців, вони не знають, чого люди від них чекають. ПраймерІз — це чи не єдина можливість для політиків одержати зворотний зв'язок від виборців", — підкреслив польський політик.

Піскорський зазначив, що очолювана ним партія вперше провела праймеріз у 2001 році й одержала дуже позитивну реакцію виборців, що брали участь у цій процедурі.

Як повідомляло агентство, "Сильна Україна" 10 серпня оголосила про початок проведення праймеріз.

За підсумками голосування будуть висуватися кандидати від партії для участі в регіональних і місцевих виборах 31 жовтня.

За даними секретаріату "Сильної України", участь в акції взяли понад 300 тис. людей.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам