Иван Денькович: «свободовцы» крышуют контрабанду на украинско-польской границе

Депутат фракції «Реформи заради майбутнього» Іван Денькович заявляє, що депутати Львівської обласної ради від ВО «Свобода» особисто супроводжують контрабандні вантажі через українсько-польський кордон.

Як вже повідомлялося Львівською митницею на днях була порушена кримінальна справа за фактом контрабанди товарів на суму приблизно в 1 млн. дол., які переміщувалися автомобілем до Чернівців.

Депутати Львівської обласної ради від ВО «Свобода» на чолі з Петром Колодієм протягом 3-х діб чергували біля машини, затриманої працівниками Львівської митниці на українсько-польському кордоні.

Відчуваючи небезпеку втрати контрабандного вантажу (оскільки під час затримання автомобіля водій втік) групка депутатів облради від ВО «Свобода» організували цілодобове чергування біля кинутого транспортного засобу, всіляко перешкоджаючи працівникам митниці проводити огляд автомобіля та здійснювати процесуальні дії, необхідні для фіксації злочину.

Але депутатські мандати «свободівців», відомих своїм «кришуванням» контрабанди на західному кордоні, не допомогли приховати злочин.

Львівською митницею порушено кримінальну справу за статтею 201 Кримінального кодексу (контрабанда), досудове слідство у справі триває.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам