Калетник: легальный бизнес готов к уплате налогов

Останні показники митниці по зовнішньоекономічним операціям свідчать про готовність легального бізнесу до прозорого його ведення і добровільної сплати податків. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції голова Держмитслужби Ігор Калєтнік.

"Заходи посилення митними органами контролю за зовнішньоекономічними операціями, здійсненими через посередників, зареєстрованих в країнах під умовною назвою "території з пільговим оподаткуванням" призвели до позитивної динаміки — питома вага імпорту товарів, здійснених за такими операціями, порів-няно із 2009 роком знизилась у двічі, а порівняно із минулим роком – на 4,1%. Крім цього, за 5 місяців 2011 р. у порівнянні з аналогічним періодом 2010 р, збільшились обсяги товарів, ввезених за прямим контрактом: з 5,89 млрд дол. до 9,15 млрд дол.", — підсумував І.Калєтнік.

За його словами, такі показники свідчать про готовність легального бізнесу до прозорого його ведення і головне – не до пошуку схем ухилення від оподаткування, а до добровільної сплати податків до бюджету.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам