Нардеп Грушевский заявляет, что не выходил из ПР — оппозиция солгала

Народний депутат України Віталій Грушевський заявляє, що не виходив ні з лав Партії регіонів, ні з фракції у Верховній раді, як про це на Майдані оголосили лідери опозиції сьогодні, 2 лютого

– Я пішов виступити на Майдан, щоб подякувати людям, які там стоять, за їхню мужність, за те, що відстоюють свої права. Пояснив, наскільки необхідно зберегти сьогодні цілісність держави без сторонніх посередників і радикалів. Сказав, що народні депутати і лідери опозиції мають працювати не для камер, а для української громади. Зі сцени Майдану я заявив, що лідери опозиції втрачають свій вплив. Люди мене підтримали оплесками і скандуванням «Молодець!», – говорить Грушевський.

За словами Грушевського, після його виступу лідери опозиції сказали ведучому оголосити зі сцени, що він вийшов із Партії регіонів.

– Я це почув. Вернувся на сцену і сказав, що нікуди не виходив. Вкотре пересвідчуюся, опозиція як вводила людей в оману, так і продовжує це робити. У її лідерів єдина мета – розподіл влади і посад, – підсумував нардеп-регіонал.

Источник: Кировоградская правда

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам