«Батькивщина» отказалась от досрочных выборов Президента

«Батьківщина» фактично відмовилась від риторики про дострокові вибори. Адже дату наступних виборів Президента у розроблених ними змінах до Конституції пропонується залишити незмінною – березень 2015 року.

Про це пише Мустафа Найем у статті«Конституційна пастка для опозиції», аналізуючи проект змін до Конституції (запропоновані "Батьківщиною" і фракцією УДАР), що є у розпорядженні «Української правди».

В пропозиціях "Батьківщини" жодним чином не відображена головна вимога опозиціонерів на Майдані щодо відставки Віктора Януковича та дострокових виборів президента.

Цього немає навіть в перехідних положеннях до законопроекту, хоча, наприклад, щодо Верховної Ради вказано, що чергові вибори мають відбутися в останню неділю жовтня 2017 року.

Є згадка лише про чергові вибори президента, які мають відбутися в останню неділю березня п'ятого року повноважень президента України.

Фактично, це означає, що "Батьківщина" може відмовитись від риторики про дострокові вибори. Адже дату наступних виборів голови держави пропонується залишити незмінною – березень 2015 року.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам