Боевое крещение НОВОГО украинских броневика

<!—

Новости

—>

Одна з отриманих Національною гвардією «фортець на колесах» (бронеавтомобіль на базі КрАЗ-6322, виготовлений на київському підприємстві «НВО «Практика») вчора зазнала суворої перевірки на міцність. В зоні АТО машина була атакована з декількох сторін групою терористів. Спершу машину намагалися знерухоміти, вбивши водія – по лобовому склу снайпером було зроблено три постріли. Але кулетривке скло виконало свої завдання, зупинивши ці кулі. Тоді супротивник став безсистемно поливати кабіну, двигун та кунг з бійцями чергами с автоматів. На довершення, в двох метрах збоку від автомобіля вибухнула міна.

Під зливою куль броньовик виїхав з місця бою. Машина нещадно пошматувало: задні колеса були розірвані вщент і автомобіль пересувався на ободах. Проте скло та бронесталь не пропустили жодної кулі або уламка всередину. Найважливіше — екіпаж залишився неушкодженим. Таким чином, український броньовий автомобіль виконав свою місію – врятував життя. Бойове хрещення відбулося.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам